Za njih je data reč svetinja! Ovi horoskopski znaci UVEK će ispuniti ono što su OBEĆALI!

Autor: Republika

Lifestyle

25.05.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što izgovorite uvek treba da ima težinu, pogotovo kada je dato obećanje u pitanju. Ovim horoskopskim znacima je ispunjavanje obećanog najvažnija stvar.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ova tri horoskopska znaka nikada neće prekršiti dato obećanje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Škorpija

Škorpiju svi smatraju najhladnijim horoskopskim znakom. Ali to ne znači da svoje obećanje neće održati. One pre svega imaju visoko samopoštovanje i nikada ne bi dopustile sebi da neko ospori njihov karakter i ličnost.

Ukoliko im se nekada desi da im reči izmaknu iz usta, učiniće sve kako bi brzo preskočili temu i praviće se kao da to nikada nisu rekli. Međutim, ako vi prekršite obećanje dato njima - bude spremni za haos koji sledi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Devica

Device su glavni analitičari svake situacije, uvek su korak ispred vas i spremne za najgore. Smatraju se za najpouzdaniji i najlojalniji horoskopski znak. Pouzdana, odana i uvek od pomoći, Devica nikada neće zaboraviti obećanje koje vam je dala, prenosi Alo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Jarac

Jarac je najpoštovaniji horoskopski znak zbog svoje pouzdanosti i teško da ćete upoznati pouzdaniju osobu od one koja je rođena u ovom zodijačkom znaku. Obećanja su za njega nešto zaisto posebno.

Niko ne ispunjava svoja obećanja kao on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading