(FOTO) ISPLIVALI POČECI JOVANE JEREMIĆ: Evo šta je radila kad se prvi put pojavila u MEDIJIMA!

Autor:

Zabava

28.05.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojavljivanje Jovane Jeremić šokirao javnost!

RepublikaFoto: Republika.rs
Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić dala je otkaz na "Happy" televiziji i tim svojim potezom iznenadila mnoge.

Ona je često u svojim intervjuima isticala koliko voli televiziju na kojoj je, kako kaže, postala zvezda. Jovana je na "Hepiju" prvo vodila rijaliti program "Parovi", te je čak dobila i nagradu za najbolju rijaliti voditeljku, međutim, ovaj format se nije slagao sa njenim ambicijama, te je Jeremićeva bila presrećna kada joj se ukazala prilika da vodi Jutarnji program na pomenutoj televiziji.

Foto: youtube.com/printscreen

Ipak, Jovanina ljubav prema televiziji javila se mnogo ranije nego što je ona i kročila u zgradu "Hepija". Naime, Jeremićeva je jednom prilikom rekla kako u njenom porodičnom albumu postoji fotografija na kojoj ona još kao mala devojčica grli televizor.

Ljubav je bila tolika da je voditeljka tokom studentskih dana bila u publici mnogih popularnih smisija kao što je "Amidži šou". Jovana je bila redovna na snimanjima i maštala kako će jednog dana ona voditi sopstvenu emisiju.

Na Jutjubu se još uvek nalaze emisije u kojima se u publici vidi smeđokosa devojka poznatih crta lica što je svima zapalo za oko budući da voditeljka već dugo fura fazon plavuše.

Jovana je nakon fakulteta okrenula broj Milomira Marića, iako ga po njenoj priči nikada do tad nije upoznala, koji ju je zaposlio na "Hepi" televiziji i sve ostalo je istorija...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading