ODRAĐIVALA SAM MAJČINSTVO ZATO MOJA ĆERKA JOŠ NE GOVORI! Emotivna ispovest Jovane Jeremić o naslednici Lei!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.05.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić mnoge je iznenadila kada je danas otkriveno da je dala otkaz na televiziji "Happy" na kojoj je provela godine rada. Sada je progovorila o pozadini ovog postupka.

Foto: printscreen/instagram.com
Emotivna ispovest Jovane Jeremić

Jovana Jeremić dala je otkaz na televiziji "Happy" i dok svi spekulišu o tome koji je njen sledeći angažman i na kojoj televiziji će nastaviti sa radom, onda otkriva potpuno drugu stranu ove priče.

Kako ističe, razlog davanja otkaza je lične prirode, te će sada napraviti veliku životnu promenu. Barem neko vreme, posvetiće se ulozi majke i supruge, kako bi uspela da nadoknadi vreme koje je sa porodicom propustila dok se posvećivala poslu:

-Istina je, dala sam otkaz. Moram da se posvetim detetu, mnogo sam zanemarila Leu. Nisam provodila dovoljno vremena sa njom, nisam joj posvećivala pažnju i energiju. Malo smo razgovarale. Ništa od onoga što sam radila s Leom nije bilo sa zadovoljstvom, već sam odrađivala. Svu energiju usmerila sam  na pravljenje Jutarnjeg programa- počela je voditeljka priču za Informer.

Jovana smatra da je njena prevelika posvećenost poslu dovela do toga da njena ćerka još uvek ne govori:

Foto: ST/D. KADIĆ
Jovana sebe krivi za zapostavljanje deteta

- Želim Leu da izvedem na pravi put, posebno hoću da uanpredim njene govorne sposobnosti. Mnogo toga sam preskočila u njenom odrastanju zato što sam uređivala Jutarnji na "Hepiju". Dopustila sam da je drugi vaspitavaju. Time je trebalo ja da se bavim - kaže Jovana za pomenuti mediji.

Ona je dodala i to da ne razmišlja o budućnim poslovnim angažmanima, te da se ne boji da neće imati posla:

- Posla će uvek biti, posebno za one ljude koji znaju da rade medijski posao. Nisam samo klasična voditeljka koja maše sa TV ekrana, ja sam mozak operacije svih projekata koje sam radila i u skladu sam tim ne sumnjam da će za mene biti posla, dokazala sam da znam da radim - zaključila je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Realno

28.05.2021 04:04

Kakav mozak takvi su i "projekti".Doticna se pohvalila sherom koji je ostao iza nje, koji je posledica gomile gluposti i gafova koje je pravila.Sacuvaj Boze

Morinng

28.05.2021 08:21

Очекивало би се да не објављујете баш свакакве глупости. Здраво дете проговори кад му је време без обзира да ли је мама ту или није. Извињавам се ако су речи те водитељка лоше интерпретирана.