MASKE PADAJU, TAJNE SE OTKRIVAJU! Retrogradni Merkur u Blizancima vratiće nas u prošlost!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

27.05.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da će se ovaj retrogradni Merkur spojiti s Neptunom u izazovnom aspektu, vreme je da razvučete zavese iluzija. Lažne maske padaju. Tajne se otkrivaju. Manipulacije više ne bi trebale prolaziti. Budite svesni promatrač svog života i dopustite da vam iskustva pokažu istinu. Neka se um malo odmori.

RepublikaFoto: fotomontaža/pixabay.com
Foto: Ilustracija

Maj je jedan od onih meseci u godini koji pokreće promene nakon kojih ne može više po starom. Prvo je Jupiter prešao u znak Riba, potom je Saturn krenuo retrogradno, pomračina Meseca u Strelcu, a na red je došao i Merkur koji će 29. maja krenuti unazad i vraćati se znakom Blizanaca sve do 22. juna.

Generalno govoreći, odvija se veliko čišćenje. Ono što je zakopano ispod površine izlazi na svetlo dana. U prilici smo videti stvari kakve one jesu, a ne kakvima želimo da budu. No to je proces i ništa ne ide preko noći. Zato svi koračamo u skladu s svojim mogućnostima i kapacitetima.

Poznato je da retrogradni Merkur vraća u prošlost, donosi usporavanje i to s razlogom – odvoji se da bi bolje video.

Vrati se unazad i pogledaj ono što je bilo iz mirnije perspektive. Daj vremena da se okolnosti odmotaju pred tobom.

Ne žuri sa zaključcima. Budi onaj koji promatra, bez da se uvlačiš u dramu.

Želite li nešto reći, tražite li odgovore i za to će trebati vremena da sednu na pravo mesto. Sada se puno toga slaže. Treba vremena da kockice sednu na svoje mesto. Zato ne treba žuriti.

Na materijalnom polju ovaj Merkur može doneti nesporazume u komunikaciji, poteškoće u prometu, kvarove mobilnih i prevoznog sredstva, kao i malo unerediti sve one teme koje su vezane uz učenje, obrazovanje, odnose s rođacima. Nešto se kvari, nešto gubimo pa pronalazimo, nešto popravljamo.

Vraćamo se unazad, razmišljamo o nedavnim iskustvima, nalazimo se s osobama koje nismo dugo videli. Iz nekog razloga to može biti korisno.

Misli nam nisu najjasnije. Kao da lete u različitim smerovima, sve do trenutka dok sve ne sedne na svoje mesto i doživimo onaj AHA trenutak, prenosi Atma.hr.

Pokušajte videti koji delovi vas ili vašeg života zahtevaju samoobnovu i obnovu.

Rešite se viška predmeta, svega onoga što više ne koristite, a zauzima vam prostor.

Budite oprezniji prilikom slanja poruka, proverite jesu li došle na pravu adresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading