KRVAVI MESEC DOLAZI I PROMENIĆE NAM ŽIVOT: Jarčevi se vraćaju starim ljubavima, Lava stiže karma!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

18.05.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pomračenje Meseca u 2021. godini očekuje nas 26. maja - Mesec će proći kroz Zemljinu senku, što će učiniti da potamni, ali i dobije crvenkasti sjaja, zbog toga je se ovaj pun Mesec naziva i Krvavi.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Jonathan Miller
Foto: Ilustracija

Mesec će proći kroz Zemljinu senku, a delimični zraci Sunca uzrokovaće da potamni i obično postane crvenkaste boje. Poslednji put potpuno pomračenje Meseca imali smo u januaru 2019. godine.

Krvavi Mesec biće u znaku Strelca koji označava mudrost i vladavinu uma. Glavna misija pomračenja jeste da nas vrati na naš pravi put za ostavrenje životne misije. Iako je važan, ovaj proces može biti težak jer izlazimo iz zabluda, otkrivaju se neke stare tajne, skrivene informacije, a jedino što nam daje snagu je naše znanje. Takođe, ovo je period energetskog i emocionalnog čišćenja - sve naše mračne emocije izlaze na površinu, ali ovo je jedna od velikih šansi da ih se oslobodimo i otvorimo srce za nešto novo i magično.

Saznajte kako će pomračenje Krvavog punog Meseca uticati na vaš horoskopski znak:

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovan

Pomračenje vam donosi pomešana osećanja i neobične dileme. Mnoge stavri na polju ljubavi i prijateljstva mogu se promeniti, možda čak i skroz preokrenuti. Iako će vam ove promene doneti teške emocije, za vas je važno da otkrijete istinu i neke toksične osobe udaljite od svog života.

RepublikaFoto: pixabay.com

Bik

Vama Krvavi Mesec donosi kartu sreće - vama prija ova transformativna energija. Odavno ste tragali i maštali o nekim promenama, a sada je vreme da pokažete šta znate. Moguće su velike izmene na profesionalnom planu. Mnogi će se odvažiti da promene posao, možda čak i profesiju ili započnu sopstveni biznis. Bićete srećne ruke.

RepublikaFoto: pixabay.com

Blizanci

U narednim danima mučiće vas nedostatak saopouzdanja. Može vam pomoći razgvor sa bliskim ljudima ali je važno da budete iskreni i prema sebi i prema drugima. Neke slabosti će izaći na videlo, ali vi ih prihvatite. Volite sebe takvim kakvi jeste, a to će vam pomoći da zablistate pravim sjajem.

RepublikaFoto: pixabay.com

Rak

Pomračenje Meseca utiče na vaše polje zdravlja i stila života. Mnogi Rakovi usvojiće zdrave navike poput izbalansirane ishrane i vežbanja. Spremni ste da radite na sebi i znate da se neke stvari moraju promeniti. Svaka dobra navika podstiče vaše samopouzdanje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Lav

Vaše ambicije se pojačavaju i osećate se odlučnijim više nego ikada ranije. Imaćete problema sa egom, a prevelika očekivanja mogu vas brzo vratiti u realnost. Budite oprezni, posebno u odnosu prema drugima. Karma prati svaki vaš korak, a moguće je da će se probuditi i neke negativne emocije koje su potisnute u prošlosti. Naučite da živite u sadašnjem trenutku.

RepublikaFoto: pixabay.com

Devica

Moguća je potpuna promena životne situacije, naročito na polju karijere ili mesta stanovanja. Mnoge Device želeće da promene nešto veliko i počinju da se oslobađaju od rutina i uverenja koja im više ne koriste. Moguće je davanje otkaza i promena posla, ali i preseljenje u drugi grad. Partner vas u svemu podržava.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vaga

Period previranja i nesigurnosti je pred vama. Bićete odgvorni za mnoge odluke i nalazićete se na važnoj raskrsnici života, a sve to vam donosi napetost i želju da pobegnete daleko od svih obaveza. Ne opterećujte se sitnicma, već se fokusirajte na važne stvari i imajte takta u svakoj situaciji. Ako se uspešno izborite sa ovim periodom, slede lepši dani.

RepublikaFoto: pixabay.com

Škorpija

Krvavi Mesec donosi promene u vašoj karijeri. Moguća je promena položaja koju niste želeli ili loša komunikacija sa autoritetima. Neke stvari ćete u ovom periodu morati sami da prebrodite. Ipak, Univerzum vas postavlja na pravo mesto sa kojeg možete da vidite kako stvari zaista funkcionišu. On ima bolje planove za vas.

RepublikaFoto: pixabay.com

Strelac

Pomračenje se dešava u vašem znaku Zodijaka, što znači da sada posebno treba da iskoristite snagu uma. Kontrolišite emocije i fokusirajte se na ono što vam poručuje logika, i na poslu i u ljubavi. Ovo je period čišćenja osećanja i energije koji može pomalo biti napet, ali je vreme da odbacite staro i otvorite prostor za nove i lepe stvari, prenosi Alo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Jarac

Oslobodite se svega onoga što vam više ne služi. Očekuje vas velika prekretnica tokom pomračenja Meseca. Tobogan pojačanih emocija sprema vam brzu vožnju po željama srca. Mogući su konflikti sa partnerom ili povratak staroj ljubavi. Ne donosite nepromišljene odluke.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vodolija

Svemir vas pita šta želite, a vi pazite šta ćete odgovoriti. Svaka vaša misao u ovom periodu može se manifestovati u realnost. Dobro razmislite o svojim namerama, napravite prioritete i aktivirajte se. Ovo je period velikog ostvarenja.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ribe

Sledi vam važna nagrada i priznanje, ali tek posle velikog testa na polju ljubavi i karijere. Ne zaboravite da koračate hrabro, bez straha od promena i prepreka. Potrudite se da se ne obazirete na mišljenja i komentare okoline, jer vi znate koliko je vaš cilj vredan. Nakon nemira, sledi period harmonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading