SPREMITE SE ZA HAOS, STIŽE RETROGRADNI MERKUR! Evo kakve promene očekuje vaš HOROSKOPSKI ZNAK!

Autor:

Lifestyle

15.05.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merkur će biti retrogradan od 30. maja do 23. juna. Kako da iskoristite retrogradni Merku na najbolji mogući način?

RepublikaFoto: fotomontaža/pixabay.com

Merkur predstavlja planetu komunikacije, trgovine, administracije i služi za naše lično razmišljanje i predstavlja način na koji donosimo odluke.

U periodu koji nam sledi može da donese "zastoje": najednom stane auto ili mozak kao da se blokira. Kompjuter ništa ne sluša, važan poslovni sastanak se otkazuje, kvari se telefon. Savet je da u danima kada je Merkur retrogradan ne donosimo važne odluke privatne, ali ni poslovne, ne planiramo dan već pokušamo da pustimo da nas vreme nosi. Jer sve što se unapred isplanira velika je verovatnoća da će krenuti nizbrdo.

Dodajte još dva dana pre

Uvek kada se Merkur sprema da krene u retro hod dodajte dva dana pre kretanja i dva dana posle zvaničnog završetka kretanja, jer se tada još uvek oseća njegov uticaj.

Šta izbegavati u vreme retrogradnog Merkura? Izbegavati važne poslovne ugovore, sastanke, prezentacije. Izbegavati kupovinu kola, telefona, kompjutera bilo kog elektronskog uređaja, ne pokretati privatni biznis. Takođe ako možete izbegnite, pomerite hirurške intervencije.

Idite u prirodu, razmišljajte, planirajte

Šta je dobro raditi za vreme retrogradnom Merkura? Prikupljajte informacje, savete i sve zapisujte. Provodite više vremena u prirodi, šetnji, meditaciji.

Ovaj retrogradni Merkur će najviše osetiti Device i Blizanci u PODZNAKU ali i svi mi ostali jer svako u svojoj natalnoj karti ime negde Devicu i Blizanca. Kako će retrogradni Merkur da utiče na znakove horoskopa:

Ovan

Treba da obratite pažnju na informacije koje stižu do vas. Odnosno, od koga stižu informacije. Prijatelji u bliskom okruženju možda i nisu baš onakvi kako se predstavljaju. Na njih obratite pažnju.

Bik

Sada je najbitnije da nemate impulsivne reakcije pogotovo kada je posao u pitanju. Polako, odbrojite do 10 i onda donesite konačnu odluku

RepublikaFoto: pixabay.com

Blizanci

Osećate jak uticaj retro Merkura jer vam se otvaraju kapije prošlosti. Neke stare ljubavi traže novu priču. Vi mudro saslušajte i pustite da vaš mozak obradi informacije i tek tada donesite konačni sud.

 

Rak

Porodični odnosi će biti poljuljani zbog informacije koja ide od strane muške osobe.

Lav

Ovaj retro Merkur vas tera da sagledate vašu poslovnu karijeru. Pustite misli da se roje, zapisujte ih i kada prođe njegov ciklus onda polako pristupite realizaciji.

Devica

Ovaj Merkur vama otvara oči na svim forontovima. LJubav, posao, zdravlje, okruženje, prijateljstvo, porodica. Nemojte se uplašiti brzih i oštrih inforamcija koje dolaze do vas. Vi ste kraljevi u realnom sagledavanju stvari.

Vaga

Porodični odnosi su na ispitu. Retro Merkur vas tera da kažete svima sve u lice.

Škorpija

Polako ali sigurno izlazite iz priča koje vas ne čine srećnim. Sačekajte da Merkur završi svoj retrogradni hod i tada donesite konačnu odluku.

RepublikaFoto: pixabay.com

Strelac

Odnos prema prijateljima i novcu se menja. Merkur vas uči da je potrebno da polako ostavljate neke novce sa strane. Šta ćete da radite sa njima donesite posle retrogradnog hoda Merkura.

Jarac

Uronite u sebe i pokušajte da čujete vaš unutrašnji glas. To dete u vama ima nešto da vam poruči.

Vodolija

Samo nastavite da skupljate i zapisujete ideje koje vam prolaze kroz glavu. Poslovni plan detljno razradite a u realizaciju krajem Juna meseca.

Ribe

Emotivno ste prazni. Retro Merkur vam poručuje da je sada pravo vreme da ljubav gledate drugim očima. Doneće vam jos po neku staru ljubav ali je to test da li ste naučili lekciju iz ljubavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading