5 ZNAKOVA OČEKUJU SUDBINSKE PROMENE! Ljubavni horoskop za maj

Autor:

Lifestyle

01.05.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesec maj donosi velike promene za većinu horoskopskih znakova, a za mnoge su najburnija dešavanja u ljubavi

RepublikaFoto: Photo by Hendo Wang on Unsplash

Ovan

Početak meseca obeležiće sklad i razumevanje u vezi. Odnos Plutona i Venere doneće dosta lepih i starstvenih trenutaka. Jako je bitno da ništa ne prećutite partneru ili da se povlačite u sebe jer će sredinom meseca biti izazovni aspekt Venere i Neptuna što može još pojačati osećaje. Komunicirajte sa partnerom oko plano

va za budućnost jer će vam Saturn davati podršku. Oni koji nisu u ljubavnom odnosu mogu da uđu u tajnu vezu sa zauzetom osobom. Taj odnos može da uspe samo ako se obe stare usaglase šta žele od veze.

Ovan ulazi u tajnu vezu koji može i da uspe!

 

Bik

Maj mesec obeležiće dosta dobru komunikaciju između vas i partnera. Imaćete dosta lepih trenutaka , dosta vremena ćete provoditi sa partnerom što će samo učvrstiti vaš odnos. Takođe, sada ako želite da predložite planove za budućnost sada je parvo vreme.

Ako Bik pravi planove neka to uradi sada!

Mesec će obeležiti i divna komunikacija sa prijateljima sa kojima ćete u paru dosta vremena provoditi. Oni koji su slobodni mogu da očekuju ljubav preko prijateljstva. To će vam možda izgledati kao grom iz vedra neba, ali nije tako... I sami znate da se tu već neko vreme nešto "dešava".

Blizanci

Mesec će biti prevrtljiv! Biće ljubavi, svađe pa mirenja i tako u krug. Sam početak meseca može da obeleži svađu zbog ne razumevanja i netaktičnosti. Potrebno je da oslušnete partnera i da mu ne namećete svoji volju. Kraj meseca će biti divan, dugo planirano putovanje će se ostvariti. Oni koji su slobodni neka obrate pažnju na osobu koja im je praktično pred očima. To je možda kolega/ca ili prvi komšija.

Blizanci će tek na kraju meseca uživati sa partnerom u putovanju. 

RepublikaFoto: pexels.com
Rak

Imaćete manju svađu tj. raspravu sa partnerom oko finansija. Nemate baš isti ugao gledanja i potrebno je konkretno popričate. Isto tako jako je bitno da imate otvorenu komunikaciji po pitanju svega jer krajem meseca može doći do ozbiljnih svađa. Partner se povlači u sebe, vi ćutite i vidite da nešto nije dobro.. Komunikacija je ključ svega. Oni koji su slobodni imaju podršku vremen aako se sada upuste u vezu. Prihvatite udvaranje koje će početi sredinom meseca i nećete se pokajati!

Rak će se posvađati i uvući u oklop, a sredinom maja upoznaje nekog...

Lav

Na neki način poslovni život ste preneli u ljubavni i veza tj. vaš odnost trpi. Jako ste napeti i nemate strpljenja i za najmanju partnereovu grešku. I vaš partner je jako napet. Saturn će krajem meseca krenuti u retro hod i tada će tek biti naglašena hladoća između vas i vašeg partnera. Jedini savet je da pokušate da odbrojite do 10. Oni koji su slobodni neka sada još malo uživaju u svom slobodnom životu jer krajem maja praktično početkom juna dolazi pozitivnih promena u vašem ljubavnom životu.

Lav će se svađati i miriti. Devicu čeka promena u ljubavi, jer će se probuditi iz zimskog sna.

Devica

Sredinom meseca dolazi do promene u vašoj vezi. Svi problemi će na neki način biti rešeni a vi ćete kao i vaš partner početi vaš odnos da gledate drugim očima. Kao da ste se probudili iz zimskog sna i napokon ste uvideli koliko jedno drugome značite. Oni koji su slobodni sada treba da se posvete sebi i svojim maštanjima jer će jedino tako privući partnera u svoj život. Predstoji vam kraće putovanje sredinom maja.

RepublikaFoto: pexels.com
Vaga

Umaju mesecu biće vam naglašena intuitivnost i empatija. Kao da će te partneru "čitati misli" što će dovesti do divnog odnosa koji je u zadnje vreme imao trzavice. Partner će osetiti vašu požrtvovanost i uzvratiće vam istom merom. Imaćete utisak da vam nikada lepše nije bilo sa partnerom nego sada. Oni koji su slobodni upoznaće partnera preko društvenih mreža.

Vagi će biti lepo, a slobodni neka se aktiviraju na društvenim mrežama.

Škorpija

Ovo je vaš mesec kada je ljubav u pitanju. Sve se pokreće i budi u vama. Odnos sa partnerom prelazi na viši nivo, vi imate više razumevanja i potpuno ste svoj oštar jezik zamenili maznim i umiljatim. Želite da svo svoje vreme poklonite partneru i imaćete prilike za to. Oni koji nisu u vezi bi trebalo da više vremena provode u društvu jer vam predstoji ljubav preko prijatelja.

Škorpije će uživati u ljubavi, a Strelac mora da se odmori i onda se posveti ljubavi.

Strelac

Najbitnije je da pokušate da se svrtite na jedno mesto i da ne donosite nagle odluke. Ovaj mesec vam nije nakolonjen jer osećate umor i nemate energije što vama nije svojstveno. Pošto niste "svoj na svome" ni vaše reakcije i zaključci nisu vaši na neki način. Sačekajte da prođe ovaj mesec i onda ćete svoj ljubavni život posmatrati drugim očima. Oni koji nisu u vezi mogu da upoznaju osobu sa kojom će imati magnetnu seksualnu privlačnost ali koja neće želeti javnu vezu.

RepublikaFoto: pexels.com
Jarac

Maj će kod vas probuditi poverenje u partnera. Imaćete nekoliko ozbiljnih razgovora i tada se vaš odnos prema vezi menja.Počećete da pričate o stvarima o kojima nikada niste pričali. Vi ćete početi da se poveravate vašem partneru. Oni koji nisu u vezi krajem maja upoznaju osobu preko posla koja će im se na prvu loptu dopasti. Imaćete skoro iste poglede na život što će vam odmah biti signal da se upustite u vezu sa njom.

Jarac se zbližava sa partnerom, a krajem meseca upoznaje novu osobu. I Vodolija ima priliku...

Vodolija

Manje nesuglasice sa partnerom i porodicom . Vi ste lično jako umorni i rasejani i to se odražava na komunikaciju. I porodica i partner imaju očekivanja od vas. Pomisao na ispunjavanje njihovih "želja" vas još više zatvara. Oni koji nisu u vezi sada bi mogli da stupe u kontak sa osobom iz prošlosti.

Ribe

LJubavni odnos ostaje onakav kakav je i bio. Neće biti velikih promena. Imate čvrst i kavalitetan odnos pun razumevanja. Krajem maja može da se desi da se umeša treća osoba u vaš odnos. Nemojte se pravdati i sekirati, imajte poverenja prvenstveno u sebe pa onda u partnera i na kraju će da bude ona stara narodna "svakog čuda tri dana dosta".

Oni koji nisu u vezi krajem meseca upoznaće nekog na početku meseca, ali pravi stiže krajem maja.

Oni koji nisu u vezi imaće u maju nekoliko prilika. Prvo udvaranje će biti čarobno ali će vam smetati partnerova dominantnost i vemo brzo ćete uvideti da ta priča nije za vas. Kraj meseca donosi jos jedno udvaranje koje će sigurno biti ono pravo. Samo se opustite i neka vaša intuicija odabere!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading