NJIMA LJUBAV NE GINE! Savršene kombinacije Zodijaka kojima je suđena večna sreća!

Autor: Republika

Lifestyle

12.05.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partnera uglavnom biramo prema osećaju, fizičkom izgledu, intuiciji, osobinama, pri čemu je važno uklapanje između vašeg i njegovog astrološkog znaka, a treba uzeti u obzir i pozicije Meseca, Venere, Marsa i Neptuna, simbola emocija, ljubavi, seksualnosti i mašte. Važno je i slaganje elemenata, vode, vatre, zemlje i vazduha.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vatreni znaci, direktni Ovan, strastveni Lav i neustrašivi Strelac, pronaći će odličnog partnera u vazdušnim znacima, lepršavim Blizancima, šarmantnoj Vagi i nepredvidivom Vodoliji. 

Zemljanim znacima, senzualnom Biku, efikasnoj Devici i pouzdanom Jarcu, odgovaraju vodeni znaci, osećajni Rakovi, zavodljive Škorpije i tajanstvene Ribe. 

Međusobno se dobro slažu i zemljani sa zemljanim, vodeni sa vodenim, vazdušni sa vazdušnim i vatreni sa vatrenim znacima.

Lav i Vaga

Svesni ste svojih kvaliteta, ali da biste bili potpuno zadovoljni, potrebna vam je potvrda da i drugi tako misle, da vas cene i smatraju posebnima. Zbog toga šarmom i duhovitošću privlačite pažnju, uvek ste pomalo zavodljivi da biste dobili ono što najviše želite - prihvatanje. Izbirljivi ste u izboru partnera, volite prefinjenost i dašak ekstravagancije, veoma ste osetljivi na fizičku lepotu. Odgovaraju vam Strelac, Blizanci i Vodolija. Ovan neće uvek ispuniti vaše visoke kriterijume, ali vam prija njegova pažnja. Kod Bika vas privlači njegova senzualnost, a što se tiče tajanstvenih Riba, Raka i Škorpije, ne znate šta zapravo žele. Jarčevi vam nisu dovoljno glamurozni, ali vam odgovaraju pouzdane Device.

Blizanci i Vodolija

RepublikaFoto: pixabay.com

Privlače vas veseli, spontani i nežni partneri, mada kada dođe do prave akcije, ponekad možete da se povučete. Sve dok je partner u stanju da vas nasmeje i iznenadi, bićete spremni da otpustite kočnice i prepustiti se uživanju. Očarani ste direktnim stilom Ovna i Strelca. Vaga i Lav mogu vas lako zavesti i rado ćete se upustiti u flert. Pomalo vas zbunjuje tajanstvenost Raka i Škorpije, koji su vam upravo zbog toga veoma zanimljivi. Jarac i Devica neće raspaliti vašu maštu, ali Ribe sigurno hoće. Bikov ležerni stil možda vam se neće učiniti dovoljno izazovnim, ali ćete od njega mnogo toga da naučite.

Ovan i Strelac

Samosvesni ste i direktni, tražite ono što želite i potpuno ste iskreni. Možete biti vrlo romantični, ali vaša prodornost može nekoga i da uplaši. Ne uzbuđujete se kada naiđete na otpor, naprotiv, to vas samo još više intrigira. Stalno vas privlače novi izazovi, pa spadate u prave osvajače. Lako ćete osvojiti Blizance, Vodoliju i Lava. Vaga i Devica u svojoj izbirljivosti mogu da vas smatraju previše direktnim. Biku i Škorpiji odgovara vaša strastvena priroda, ali ne i vaša nestrpljivost. Jarca nećete razočarati, dok je Ribama i Raku vaš stil malo preteran, pa će vam vešto izmicati.

Devica i Jarac

RepublikaFoto: pexels.com

Direktni ste, jednostavni i efikasni. Pouzdani ste, diskretni i ne jurite za novim doživljajima. Dok Jarčeve privlače moćni partneri s dozom autoriteta, Devica želi da ugodi i veoma vodi računa o partnerovim željama. Najviše vam odgovaraju Bikovi i Škorpije, diskretni Rakovi i Ribe, mada vas kod njih pomalo brine njihova preosetljivost. Dopada vam se direktnost Ovna i Strelca, ali nećete im se lako predati. Lav i Vaga ne mogu lako da vas impresioniraju, dok vam Blizanci i Vodolija deluju kao da su hrabriji na rečima nego na delu.

Rak i Ribe

Nežni ste, pažljivi i oprezni, ali pomalo konzervativni. Vaša tajanstvenost deluje zavodljivo. Retko se upuštate u veze koje nisu duboko emotivne. Nikada nećete direktno krenuti prema onome što želite. Vas treba polako nagovarati, zavoditi i osvajati. Volite pouzdanost Jarca, Device i Bika i odlično se slažete sa Škorpijom. Ovna i Strelca se pribojavate, jer vam se čini da vas mogu lako povrediti. Ne prija vam znatiželja Blizanaca, Vage i Vodolije. Privlačna vam je romantičnost Lava, ali vam je njegov zavodnički stil previše nametljiv.

Bik i Škorpija

RepublikaFoto: unsplash.com

Vaša senzualnost i intenzitet emocija čine vas izuzetnim partnerima. Fizički dodir i nežnosti su vam posebno važni. Ne plašite se da sledite svoje nagone, ali pritom ostajete vrlo diskretni i pomalo tajanstveni. Volite pouzdane partnere, poput Jarca i Device, koji dobro razumeju vaše potrebe, dok sa Rakom i Ribama možete da se predate uživanjima. Blizanci i Vodolija su za vaš ukus pomalo površni, a Ovan i Strelac su vam zanimljivi zbog direktnosti i otvorenosti, mada su previše nestrpljivi. Otporni ste na zavodljivost Vage i Lava, više vam se dopada ideja da vi zavedete njih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sara

12.05.2021 19:34

Jarac I devica su najbolji horoskopi znak i nema dalje