IMALA SAM ŠEST VANTELESNIH OPLODNJI! Jelena Ćuruvija otvorila dušu, pa progovorila o bolnoj borbi za potomstvo!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.05.2021

22:21

Glumica Jelena Ćuruvija progovorila je o borbi za osnivanje porodice i čak šest vantelesnih oplodnji kroz koje je prošla s suprugom kako bi se ostvarili kao roditelji.

youtube.com
Emotivna uspovest Jelene Ćuruvije

Glumica Jelena Ćuruvija, ćerka Slavka Ćuruvije,  smogla je snage i progovorila o bolnoj temi, sa kojom se nažalost, susreće sve više parova. U pitanju je iscrpna i uporna borba za potomstvo.

Jelena i njen suprug i kolega Aleksandar Đurica četrnaest godina borili su se za proširenje porodice: 

- Za ćerku smo se jako dugo borili. Venčali smo se 2002. godine, a nju smo dobili tek 2014., tako da je naša borba trajala 12 godina. Imala sam šest vantelesnih oplodnji, bio je to jako težak period za nas. Posle godinu, dve sam počela da shvatam da imam problem da zatrudnim - počela je glumica priču, pa nastavila: 

 - Najgore je bilo što kod nas nije postajao ni jedan konkretan problem, onda sam stalno pila neke hormone i na kraju zaradila endomitreozu. To je najteža borba kod bračnih parova i sve je češća kod nas. Mnogo ljudi se u toj borbi pogubi, mnogo se raziđe. Ja sam imala osećaj krivice, jer je u meni bio problem. Imala sam trenutke kad sam govorila mužu da nađe drugu ženu, jer ovo sa mnom ne ide. Usponi i padovi tokom dugog niza godina, ali smo izgurali - zaključila je glumica u emisiji “Preživeli”.

Jelena je u braku sa kolegom Aleksandrom Đuricom od 2002. godine, a zajedno imaju ćerku Martu.

 

 

Komentari (0)

Loading