OGROMNE PROMENE! Prelazak planete ljubavi u znak Strelca: Saznajte kako će to uticati na vas!

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

16.12.2020

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodnih mesec dana Venera, planeta ljubavi, bila je u Škorpiji, tražeći od nas da zaronimo duboko u sebe i razmislimo o onome što osećamo i onome što zaista želimo, a sada se preselila u razigranog Strelca i ostaće tamo do 8. januara. U ovom periodu planeta ljubavi donosi nam promene u razmišljanjima i očekivanjima u emotivnim odnosima.

RepublikaFoto: pixabay.com/Ilustracija
Foto: Ilustracija

Evo kako će to uticati na svaki horoskopski znak:

Ovan

U godini koju ispraćamo okolnosti su vas naterale da obuzdate svoju impulsivnost i da hladne glave sagledate svoja osećanja – ona koja su stvarna i ona koja ste umislili.

Do 8. januara 2021. malo je verovatno da ćete „preko noći“ odlučiti da raskinete vezu ili zaplovite u novu ljubavnu priču. Pustićete da stvari idu svojim tokom i strpljivo čekati trenutak kada ćete doneti konačnu odluku u vezi vašeg emotivnog statusa.
Jedina stvar sa kojom morate da se pomirite je da ljubav ne možete učiniti logičnom. U sledećih nekoliko nedelja planete vas uče kako jedan izbor može sve promeniti.

Bik

Venera u Strelcu nateraće vas da od „druge polovine“ iznudite neka priznanja koja u prvi mah možda i neće prijati vašem uhu. Ali, brzo ćete pronaći ugao iz kog ćete posmatrati novonastalu situaciju i uložiti energiju da ubedite „drugu polovinu“ da za vas ipak ima nade.

Ukoliko ste slobodni, sada je trenutak da izađete iz svoje zone komfora i otisnete se u avanturu sa neizvesnim krajem. Opustite se i uživajte, jer se ovakav položaj planeta neće skoro ponoviti.

Blizanci

Venera u Strelcu je tranzit koji vas izaziva da promenite odnos prema ljubavi – ona traži da budete posvećeni i da donosite izbore na osnovu emocija koje često skrivate.
Vi biste rado „sedeli na dve stolice“, ali vam Venera u Strelcu to neće dozvoliti. Naprotiv, nateraće vas da se zapitate zašto ste to sada radili i zašto se još niste „skrasili“.
Na vidiku su novi počeci u ljubavnim odnosima, ali prvo ćete morati da naučite lekciju: samo zato što ljubav ne izgleda onako kako ste zamišljali, to ne znači da to nije ljubav.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rak

Vaši emotivni odnosi su na velikom ispitu. Ponekad ubeđujete sebe da maštate o „zabranjenoj ljubavi“ samo zato što vam sa stalnim partnerom/partnerkom ne cvetaju ruže, ali vrlo brzo shvatate da to ne odgovara istini i da osoba koja je privukla vašu pažnju ima kvalitete kojima ne možete da odolite. Dugogodišnje veze i brakovi u ovom periodu mogu da dođu do „tačke pucanja“ ukoliko ne budete spremni da otvoreno razgovarate sa „drugom polovinom“ šta vam sve smeta u zajedničkom životu. Ali, isto tako, ako se upustite u otvoren razgovor, šanse da popravite stvari su velike.

Samcima se smeši nova ljubav.

Lav

U narednih nekoliko nedelja nećete se zadovoljavati površnim flertovima, očekivaćete da vam se dogodi neka zrela ljubavna priča „na duge staze“. Tome do sada niste bili skloni, posebno ako ste vrlo mladi i željni pažnje suprotnog pola.
U ovom periodu počećete da razmišljate o osobinama idealnog partnera ili partnerke i da najpre među prijateljima, a onda i među kolegama potražite nekoga ko bi najbliže odgovarao tom opisu.

Devica

Do 8. januara 2021. nećete moći da prepoznate sebe. Ljubav od koje ste toliko bežali odjednom će se naći u žiži vašeg interesovanja. Počećete da planirate svoju romantičnu budućnost, čak i ako trenutno niste u vezi.
Prepustićete se maštarijama i „krojiti“ sliku idealne „druge polovine“ koja bi mogla da ulepša vaš život. Razmišljaćete o osobama koje ste nekada voleli, ali i o onima na čije udvaranje niste odreagovali. Sada je vreme da obnovite stare kontakte i upoznajete nove ljude – neko će već privući vašu pažnju, a ni vi nećete ostati ravnodušni...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vaga

Venera u Strelcu naučiće vas da se najlepše stvari iu životu dešavaju slučajno, onda kada ništa ne planirate i kada ništa ne očekujete. Ukoliko ste u vezi ili braku, važno je da se oslobodite potrebe da sve držite pod kontrolom i da prestanete da zahtevate od „druge polovine“ da „igra onako kako vi svirate“.
Pogledajte stvari iz drugog ugla i zamislite kako biste se vi osećali kada bi „druga polovina“ od vas očekivala da se povinujete svakoj njenoj/njegovoj želji. Vreme je da obnovite poverenje u ljubavnim odnosima i da shvatite da nemaju svi ljudi iste emocionalne kapacitete.

Škorpija

Ova godina za vas je bila veoma dramatična kada su u pitanju emotivni odnosi. Stizali ste do zvezda i padali u blato, pa se opet poput feniksa vraćali u visine, pa opet padali... Vaše srce je puno gorčine i razočaranja, ali to neće trajati dugo.
Do 8. januara 2021. shvatićete da najbolje tek dolazi i da stvari mogu biti daleko bolje nego što ste zamislili. Samo treba da date životu priliku da vas iznenadi i da verujete da je to moguće.

Strelac

Sa pomračenjem Meseca u vašem znaku i Merkurom koji se već druži s vama, Venera u Strelcu dodaje još jedan element koji vam donosi sreću.
U ovom periodu trebalo bi da preduzmete korake koji će vam obezbediti budućnost o kakvoj ste maštali. Posebno je poovljan period između mladog Meseca u vašem znaku i punog Meseca u Raku krajem decembra.
Trenutno su ljubavni odnosi najveći izazov – trebalo bi da utvrdite šta želite da promenite, kako da to izvedete i kada. Ne govorite sebi da ćete to uraditi „jednog dana“ – do 8. januara 2021. je pravi period.

 

 

 

Jarac

Vi ste ove godine morali da „podvučete crtu“ i da neke stare odnose prekinete, ali niste imali hrabrosti da se upustite u ljubavnu priču koja bi mogla da potraje. U poslednjem poglavlju 2020. imate šansu da to uradite i da u Novu 2021. uđete sa novom energijom, srećni, zaljubljeni i voljeni.
Jarčevi koji su u paralelnim vezama mogu da budu razotkriveni i da ostanu „kratkih rukava“.

Vodolija

Pred vama je divan period, ne samo kada je reč o ljubavi. Ali, u narednih nekoliko nedelja ljubav će vam biti u fokusu, jer ste se uželeli kvalitetnog partnerskog odnosa i zajedničkog rasta sa „drugom polovinom“, za čim odavno niste osetili potrebu.
Vaš izbor „druge polovine“ možda će biti iznenađenje za vaše prijatelje, ali vi se nećete obazirati na to. I sami ste se promenili i shvatili da ste do sada imali iracionalna očekivanja od „druge strane“.

Ribe

Teško vam je da poverujete da ljubav ne mora uvek da bude bolno iskustvo. Svi su nekada u životu bili ostavljeni, razočarani i tužni zbog ljubavi, ali to ne znači da su se pomirili sa sudbinom i digli ruke od nove ljubavne sreće.
Do 8. januara 2021. i vi imate priliku da to shvatite, da ostavite prošlost tamo gde joj je mesto i da zakoračite u novu ljubavnu priču.

Pun Mesec u Raku krajem decembra dobar je trenutak da se osvrnete oko sebe i vidite kome ste „zapali za oko“. Tad ćete shvatiti da više ne morate da maštate, jer će vam život ponuditi mnogo više od onoga što ste ikada očekivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading