DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP! U sredu očekujte VELIKU ŽIVOTNU PREKRETNICU, a OVOG dana čitajte ZNAKOVE KRAJ PUTA!

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

14.12.2020

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Strelca koji nam može uliti malo nade i optimizma da će sve biti dobro. Možemo osetiti nalet pozitivnih emocija koje će voditi u pozitivnu manifestaciju kroz srećne okolnosti i događaje, navodi astrolog Jasmina Mrdalj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

ponedeljak imamo mlad Mesec i Solarnu eklipsu u znaku Strelca koji najavljuje period boljitka. Iako se ujutro možete probuditi kasnije jer ste zaspali, rano jutro vam donosi i zbunjenost i konfuziju. Mnogo priče i komunikacije vas čeka u pre podnevnim časovima. Puno papirologije ili poziva biće prisutno. Takođe, puno kretanja i odlazaka na kraće relacije.

Ovog dana je veoma važno biti pozitivan i ukoliko uspete u tome bićete svedok povoljnih dešavanja u vašem životu. Pokrenite se ovog dana i aktivirajte važne planove i ideje, posebno one u koje najviše verujete. Povoljan aspekt između Venere i Jupitera može doneti sitne poklone ili manji priliv novca. Dobar je dan za uživanje i kupovinu. Barem na kratko uživajte u srećnim trenucima.

Utorak će doneti potpuno drugačiju atmosferu! Ponovo će se aktivirati briga, problemi i prepreke, odlaganja i restrikcije. Osetićemo veću ozbiljnost, a situacije će tražiti da preuzmemo odgovornost za svoje postupke. Ovaj dan nikako nije za odmor i izležavanje, već se posvetite zahtevnim umnim ili fizičkim zadacima.

Pokrenite važne razgovore i pregovore, kao i donošenje odluka koje će posebno uticati na vaš emotivni status, ali i finansije. Podignite kredit, tražite pozajmicu ili investirajte novac u dugoročne planove. Venera je na 29. stepenu znaka Škorpije, što može doneti ozbiljne konflikte u emotivnim relacijama. Tek posle 17 časova kada Venera zakorači u znak Strelca, situacija će se malo stabilizovati na emotivnom polju.

 

 

 

Sreda je dan u kojem se treba dobro organizovati i posvetiti dugoročnim planovima. Zapitajte se kako sebe vidite za godinu dana od ovog trenutka, za pet godina, i postavite strateške aktivnosti koje treba da primenjujete da biste živeli željeni život.

Ovog dana Saturn je na poslednjem stepenu znaka Jarac, i skoro 30 godina neće ponovo ući u taj znak. Ovo će najviše osetiti osobe sa podznakom ili planetama u znaku Jarca i Vodolije. To je za njih prekretnica, ali i za kolektiv i čovečanstvo. Ulazimo u eru Vodolije koja će doneti drugačije sisteme i režime funkcionisanja.

četvrtak ujutro kada se i Mesec preseli u znak Vodolije i spoji sa Saturnom na nultom stepenu ovog znaka osetićemo promenu u vazduhu, unutar sebe, ali i na globalnom nivou. Taj dan je samo početak serija novina koje će se dešavati. Novi izumi, tehnička dostignuća, novi pokreti, udruženja i oblici druženja u čovečanstvu, manifestovaće se u narednom periodu. Budite otvoreni za promene i započnite sami neki nov ciklus.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Petak je dan u kojem nemamo puno aspekata, ali se od nas traži da napravimo balans između autentičnosti i preterivanja u bilo čemu. Imajte pravu meru u svemu što radite tog dana. Izađite iz uobičajenih šema i obrazaca ponašanja i uradite nešto novo i originalno.

subotu pre podne očekujte informacije ili zanimljive razgovore u kojima ćete doći do značajnih činjenica koje vam mogu biti korisne u donošenju odluka. Dobro je za digitalni marketing i kupovinu tehničkih uređaja. Obratite pažnju na znakove pored puta. Tog dana Jupiter ulazi u znak Vodolije, što će doneti promene u okviru tehnoloških dostignuća i izuma, kroz društvo i kolektiv, načine komunikacije i funkcionisanja kroz društvo i vazdušni saobraćaj, drugačiji vidovi napajanja struje, ali može doneti i pojavu pobuna kroz različite pokrete građana.

Popodne se možete osećati pospano, melanholično i setno. Imaćete veću potrebu za snom ili begom od stvarnosti. Moguće emotivno nezadovoljstvo ili preterivanje u hrani ili piću.

nedelju se možete probuditi sa nekim čudnim snom, ili informacijama koje vam šalje vaša podsvest. Mogu se izroditi neke zanimljive ideje. Obratite pažnju na to i ne ustajte naglo iz kreveta. Spremite papir i olovku ili upišite u telefon neka vaša zapažanja, misli i ideje.

Takođe, ovog dana možete dobiti korisne informacije. Obratite pažnju na osobe koje vam se javljaju ovog dana, ali i na pojačanu intuiciju. Donesite odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading