CENE SEBE I SVOJU SLOBODU: Ova TRI horoskopska znaka BEŽE od braka k'o ĐAVO OD KRSTA!

Autor:

Lifestyle

08.12.2020

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge žene i muškarci u jednom trenutku svog života požele pronaći bračnog partnera s kojim će provesti život. I dok neki s nestrpljenjem čekaju da dan venčanja dođe, postoje i oni kojima se ideja venčanja i braka nimalo ne sviđa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ova tri horoskopska znaka ne žele da stupe u bračnu zajednicu.

Blizanci

Zauvek žele da se osećaju poželjno i imati stalnu potvrdu suprotnog pola. To je glavni razlog što ne žele obvezu jer se tako boje da će ubiti svoje samopoštovanje. Čak i ako stupe u brak, Blizanci će olako podneti zahtjev za razvod, ako ne bude sve po njihovom, piše "Index.hr".

Strelac

Strelac smatra da je brak gubitak slobode. Strelci su nezavisne osobe koje vole kratke veze i uvek radije biraju avanturu nego ozbiljnu vezu. Ozbiljna veza će uplašiti osobe rođene u ovom znaku. Ako se uopšte i odluči za brak, partner koji ga ne guši i nije ljubomoran jedini je pravi partner za Strelca.

Lav

Lav želi uživati u svojoj mladosti, fokusirati se na sebe i svoje potrebe, tako da ne brine o starosti. Čak i ako se Lav nikada ne odluči za brak, uvek će imati uspomene mnogobrojnih udvarača. Oni ne veruju u pojam braka, lako im dosadi sve i veruju da ne postoji usamljenost već sloboda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading