ONI zagorčavaju život svima oko sebe! 5 najvećih nervčika u astro svetu

Autor:

Lifestyle

09.09.2020

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislite li da ste razdražljivi, mrzovoljni, čangrizavi ili zlovoljni? Nervira li vas i najmanja sitnica? Ako je odgovor potvrdan, dobro zagorčavate život svima oko sebe, kao i oni vama. Rešenje? Muzika, joga, meditacija, kupka, vežbe disanja… Sve vam to može pomoći u postizanju spokoja i podizanju raspoloženja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija

Prilično je osetljiva, međutim svoju ranjivu stranu skriva pod maskom mrzovolje i čangrizavosti. Ne želi da drugi vide njene slabosti. Ako je neko izneverio i povredio ili je neki aktuelni događaj probudio stare bolne emocije, biće neverovatno mrzovoljna i neraspoložena. Iz njene će glave kuljati negativnost koja će uticati na sve u okruženju.

Rak

Ponajviše ga nerviraju uvrede, zanemarivanje, odbacivanje i porodični problemi. Uoči li da je neko njima blizak ugrožen, neće stajati skrštenih ruku, nego će se umešati. Međutim, ni u žaru borbe neće moći da  sakriju mrzovolju i gorčinu. Upada u slično stanje ako mu neko uskrati ljubav ili mu pokaže da nije dobrodošao u neko društvo.

Jarac

Kad je u osetljivoj fazi i najmanja ga sitnica ljuti i smeta mu – od buke i promene temperature do jakog ili slabog svetla. Tada mu se zlovolja toliko jasno vidi na faci da se svi prepadnu. Jarac će najbolje savladati to stanje ako se okrene samom sebi. Potrebna mu je samoća i odvajanje od spoljnog sveta da bi obradio i razgradio bolne emocije.

Devica

Postaje mrzovoljna ako joj se naruši radna atmosfera, ako se našla u neizvesnoj situaciji ili ako oko nje vladaju nered i manjak higijene. Device su u stanju da se kotrljaju u mrzovolji dok im ne bude muka. Budući da su vrlo vešte u pronalaženju rešenja, poželjno je da se suoče s izvorom svoje mrzovolje i obračunaju se s njim.

Ribe

Osećaju se nesrećno i potonulo ako su uočili nekakvu nepravdu prema sebi ili nekome iz bliže ili šire okoline. Budući da je nepravda sveprisutna, Ribe su vrlo često čangrizave. Poželjno je da Riba u takvom stanju pronađe kreativan ventil izražavanja i pretvaranja negativne energije u umetničko delo. Makar niko drugi ne saznao za njegovo postojanje, piše tportal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading