Ljubavni horoskop za septembar 2020. godine: Detaljna astro prognoza za slobodna i zauzeta srca!

Autor: lovesensa.rs, Republika

Lifestyle

07.09.2020

05:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred vama je detaljan ljubavni horoskop za septembar 2020. godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pročitajte šta su vam zvezde "zakuvale" na ljubavnom planu:

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera u prvoj dekadi septembra pravi opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom, što će uneti velike napetosti u vaš odnos sa partnerom. Zauzimaćete suprotne stavove oko kućnih i porodičnih obaveza. Ni vi ni vaš partner nećete moći da se uskladite oko poslovnih i kućnih obaveza. Ulaskom Venere u znak Lava doći će do poboljšanja i nalaženja rešenja.

Merkur će prolaziti kroz vaše polje ljubavi i omogućiće vam da se sa voljenom osobom lakše dogovarate o svemu i da planirate zajedničko vreme i ciljeve. Sredinom meseca moguće su prolazne i iznenadne svađe oko zajedničkog novca. Venera će krajem septembra praviti trigon sa Marsom i probudiće uspavane strasti na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni:

Previše nesigurnosti i loš start u pristupu osobi koja vam se dopada prouzrokovaće neuspeh u pokušaju da je privučete. Neko drugi će zauzeti vaše mesto, što će kod vas izazvati ljubomoru. Sredinom meseca ćete ući u kratku ali strastvenu avanturu sa osobom koju poznajete iz viđenja preko zajedničkog prijatelja. Krajem septembra ćete se zaljubiti u nekog novog ko će vas izuzetno fizički privući. Kako će privlačnost biti obostrana, odmah ćete ući u intimne odnose.

Stariji Ovnovi će u drugoj polovini septembra upoznati osobu koja će ih privući svojim izgledom i sa kojom će se odlično slagati na intimnom polju. Još je rano za dublje emocije ali šansa postoji da ovo bude duža veza u kojoj ćete uživati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BIK

 

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj dekadi septembra praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom. To će dovesti do razilaženja sa partnerom u zajedničkim planovima i teško ćete uspeti da se dogovorite oko zajedničkih aktivnosti. U vaš odnos će se uvući ljubomora i sumnja. Partner će vas optužiti da nešto krijete od njega. Izbegavajte neiskrenost i potražite kompromis.

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno 10. septembra. Povući ćete se u sebe i postaćete skloni da potiskujete nezadovoljstvo izazvano nezadovoljavajućim odnosom sa voljenom osobom. Nešto što ste krili od partnera ili neke partnerove tajne mogu da unesu napetost u vašu vezu. Tek krajem meseca možete očekivati poboljšanje i više sklada.

Ako ste slobodni:

U životima bikova krajem meseca može se pojaviti zanimljiva osoba, a i vaše raspoloženje će se značajno popraviti. Imaćete potpunu podršku ženskih osoba, a moguće je da ćete i preko njih upoznati nekoga. Muški Bikovi će naročito tokom septembra biti aktivni i upuštaće se u više veza istovremeno, ali neće biti okriveni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom doprineće rešavanju mnogih stvari koje su bile u zastoju i sa kojima ste se u ranijem periodu suočavali u odnosu sa voljenom osobom. Monotoniju koju ste duže vreme osećali zameniće obostrano interesovanje za nova zajednička interesovanja i aktivnosti. Počećete iznova da otkrivate jedno u drugom nešto što ste zapostavili.

Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno 13. septembra i motivisaće vas i vašeg partnera da jedno drugom, posvetite više vremena i podrške. Ostvarićete bar jedan zajednički cilj i podići ćete vaš odnos na viši nivo. Kvadrat Merkura sa Jupiterom 17. u mesecu dovešće do prolaznih nesuglasica jer ćete imati različite potrebe u vezi zabave.

Ako ste slobodni:

Septembar vam je izuzetno povoljan za upoznavanje osobe sa kojom biste mogli da uđete u skladnu emotivnu vezu. Do susreta će doći na zabavi. Otkrićete da imate mnogo zajedničkog i da se zanimate za vrlo slične teme. U drugoj polovini meseca ćete započeti emotivnu vezu. U novom partneru ćete pronaći ono za čim ste dugo tragali i što ste odavno želeli. Biće tu i neke sitnice koje će zahtevati međusobno prilagođavanje ali će opšti utisak biti da ste izvukli premiju.

Stariji Blizanci će doći u kontakt sa osobom sa kojom su u prošlosti bili u emotivnoj vezi i odlučiće da pokušaju ponovo. Šanse da ovog puta bude bolje i da veza potraje su realne. Prevazići ćete prepreke koje su vam ranije pravile smetnje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

RAK

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra doneće vam zahlađenje u odnosima sa partnerom. Vi ćete biti emotivno preosetljivi, a vaš partner hladan i nezainteresovan. Dogovori i komunikaciju između vas i voljene osobe će se odvijati bolje nego što očekujete, što će vam omogućiti da zadržite stabilan odnos i pored nedostatka emotivne podrške.

Druga polovina septembra doneće vam stabilnost u odnosu sa partnerom i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Nalazićete nove načine da kvalitetno provedete zajedničko vreme i potrudićete se da rešavate ono što vam je u proteklom periodu stvaralo teškoće u vezi. Krajem septembra kvadrat Marsa sa Saturnom izazvaće pojačano neslaganje oko zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Imaćete više susreta sa osobama sa kojima ste u prošlosti bili u emotivnoj vezi ili ste na negi drugi način bili emotivno bliski. Bićete skloni da se prisećate dobrih stvari koje su vam se dešavale u ranijim vezama i to će vas motivisati da pokušate da obnovite vezu sa jednim od bivših partnera. U početku ćete osećati optimizam i delovaće vam da će vam sada uspeti da ostvarite stabilnu vezu. Krajem meseca naići ćete na prve prepreke i razočaranja. Ponoviće se već viđeno.

Nešto stariji Rakovi će slediti isti obrazac ponašanja u pristupu osobi koja im se dopada, umesto da pokušaju nešto novo. Zbog toga ćete ponavljati greške zbog kojih ste i ranije nailazili na neuspeh. Izbegavajte preterano idealizovanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

LAV

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra prouzrokovaće sumnje i nepoverenje između vas i voljene osobe. Saznaćete da je vaš partner nešto krio od vas i osećaćete se izdano i razočarano. Porazgovarajte o tome jer ćete tako biti u mogućnosti da rešite ovaj problem ali će vam ipak biti nešto teže da vratite poverenje i da ublažite emotivnu prazninu.

Sunce će u drugoj polovini septembra praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam da unesete više stabilnosti i da prepoznate prave vrednosti i prednosti vaše emotivne veze. Povremene nesuglasice će to remetiti. Krajem meseca kvadrat Marsa sa Saturnom prouzrokovaće ozbiljno neslaganje sa partnerom i dovešće do nedostatka međusobne podrške.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na osobe koje neće zadovoljavati vaše kriterijume, dok na vidiku nikako neće biti nekoga u koga biste mogli da se zaljubite. Jedan od bivših partnera će pokušavati da vas nagovori da obnovite emotivnu vezu sa njim ali ćete vi biti vrlo skeptični u pogledu toga. Kako će se ovaj truditi da vas na sve moguće načine šarmira, na kraju ćete popustiti ali ćete na kraju septembra doživeti ponovo razočarenje zbog čega ćete prekinuti svaki kontakt sa tom osobom.

Nešto stariji Lavovi će bezuspešno pokušati da privuku pažnju osobe koja im se dopada. S druge strane, neko ko vama nije zanimljiv, pokušavaće da vas šarmira. Poštedite sebe gubljenja vremena i ne pristajte na ponude koje nisu na vašem nivou.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

DEVICA

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom u prvoj dekadi septembra doneće vam više sklada u odnosu sa voljenom sobom. Jedno drugom ćete pružati bezrezervnu podršku i unećete više radosti u vašu emotivnu vezu. Oboje ćete znati kako jedno drugog da načinite srećnim i nasmejanim. Opozicija Sunca sa Neptunom upozorava vas da izbegavajte manipulacije i neiskrenost.

Jupiter će krenuti direktno 13. Septembra i bićete u mogućnosti da nadoknadite zajedničko vreme koje ste zbog otežanih okolnosti i drugih obaveza propustili. Unećete više zabave i kraćih vikend putovanja u vašu vezu. Kvadrat Merkura sa Jupiterom u drugoj dekadi septembra dovešće do nesuglasica jer se nećete uspeti dogovoriti oko finansijskih ulaganja.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi septembra osobu koja će vam delovati kao ostvarenje vaših snova. Već na prvi pogled će doći do spoja između vas dvoje i spoznaje da se jedno drugom dopadate. Ubrzo ćete ući u komunikaciju o zajedničkim interesovanjima i početi da se sve češće čujete i viđate. Pripazite da vašeg novog partnera ne idealizujete previše jer ćete biti tome skloni u početku. U drugoj polovini septembra ćete već početi da nailazite na sitna i prolazna neslaganja.

Nešto starije Device će se zaljubiti u osobu koju će upoznati na jednoj zabavi i imaće velika očekivanja. Sa tom osobom ćete započeti vezu i intiman odnos ubrzo nakon upoznavanja ali vam velika očekivanja mogu doneti i manja razočaranja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

VAGA

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom u prvoj dekadi septembra dovešće do ozbiljnih nesuglasica između vas i voljene osobe. Bićete previše zauzeti poslom i drugim obavezama, često ćete se viđati da drugim ljudima i biti odsutni od kuće. To će kod vašeg partnera izazivati ljubomoru, a moguće i zavist zbog vašeg uspeha na drugim poljima. Pružite više pažnje partneru.

Mars će krenuti retrogradno 10. septembra u vašem polju ljubavi i sve što niste na vreme rešavali u odnosima sa partnerom, sve što bi moglo da dovede do napetosti i neslaganja biće pojačano izraženo. Tek krajem meseca ćete biti u mogućnosti da razrešite deo tih teškoća ali ćete se onda suočavati sa neskladom u okviru doma i porodice.

Ako ste slobodni:

Bez razmišljanja ćete u prvoj dekadi septembra ući u intimni odnos i emotivnu vezu sa osobom koja će vas snažno fizički privući. To će vam doneti više problema nego zadovoljstva jer će strasti u toj vezi biti prejake i ubrzo će doći do ljubomornih scena između vas dvoje. Mars koji će krenuti retrogradno u drugoj dekadi septembra doneće vam susret sa bivšim partnerom što će u vama probuditi potisnute strasti ali vam neće doneti zadovoljstvo koje biste želeli.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Starije Vage će pokušati da obnove vezu u kojoj su bili u prošlosti jer će im u život ući neko s kim su ranije bili u emotivnoj vezi. Osim što će vam prijati intima, ni u čemu drugom se nećete uspeti uskladiti sa bivšim partnerom.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj dekadi septembra opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom, što će uneti u vaše odnose sa voljenom osobom monotoniju, zahlađenje, neslaganja oko važnih stvari u vezi, a nailazićete i na ljubomoru. Ovaj period vam nije pogodan za odlazak na zajedničko putovanje. Budite otvoreni na kompromis.

Ulazak Venere u znak Lava pružiće vam mogućnosti da se sa voljenom osobom složite oko zajedničkih ciljeva, a to će vam pomoći da prevaziđete ranija neslaganja i da unesete sklad u vaš odnos. Pružaćete više iskrenih osećanja i nežnost svom partneru. Trigon Venere sa Marsom krajem meseca probudiće u vama uspavane strasti na radost vašeg partnera.

Ako ste slobodni:

Pojačane strasti na početku septembra doneće vam teškoće na polju ljubavi. Ući ćete u sukob sa jednim poznanikom zbog toga što ste zaljubljeni u istu osobu. Uspećete da svom suparniku preotmete osobu u koju ste zaljubljeni ali na samom početku nećete moći da se uskladite sa vašom novom ljubavi. Krajem meseca ćete otkriti da ste ipak u mnogo čemu kompatibilni, posebno u intimnim odnosima. Biće to početak srećne i strastvene emotivne veze koja će trajati dugo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Stariji Škorpioni će ući u avanturu na početku meseca koja će biti puna strasti ali i neslaganja oko svega drugog osim intimnih odnosa. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu sa kojom imate šanse za ozbiljnu ljubavnu vezu.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj dekadi septembra povoljne aspekte sa Plutonom, Saturnom i Venerom, što će vam omogućiti vama i vašem emotivnom partneru da zajedničkim snagama ostvarite važne životne ciljeve. U svemu ćete se dobro razumeti i jedno drugom ćete pružati ljubav i nežnost. Vaš odnos ćete podići na viši nivo.

Druga polovina septembra doneće vam niz nesuglasica sa voljenom osobom. Više vremena ćete provoditi u društvenim aktivnostima i sa prijateljima, dok ćete partnera zapostaviti. Suočavaćete se i sa ljubomorom. Često ćete ulaziti u prepirke i svađe zbog neslaganja u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Bićete često napeti i promenljivo raspoloženi.

Ako ste slobodni:

Iskoristite prvu polovinu septembra da privučete pažnju osobe u koju ste zaljubljeni. Umećete da primenite taktiku koja će dati rezultate i kojom ćete kod vaše simpatije uspeti da probudite interesovanje. Vaša vedrina, inteligencija, osećaj za humor i komunikativnost biće upravo ono što će kod vaše simpatije dovesti do zaljubljenosti. Počećete da se viđate i da izlazite. Već u drugoj polovini meseca nailazićete na suprotstavljene stavove i to će dovesti u pitanje početak veze.

RepublikaFoto: Photo by Brooke Cagle on Unsplash
Foto: Ilustracija

Nešto stariji Strelci će biti privučeni šarmom osobe koja je puna zanimljivih ideja na početku meseca. Počećete da se viđate ali ćete odjednom, već polovinom septembra izgubiti interesovanje jer ćete otkriti da se u mnogo čemu razlikujete.

JARAC

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj dekadi septembra povoljne aspekte sa Plutonom, Saturnom i Venerom, što će vam omogućiti vama i vašem emotivnom partneru da zajedničkim snagama ostvarite važne životne ciljeve. U svemu ćete se dobro razumeti i jedno drugom ćete pružati ljubav i nežnost. Vaš odnos ćete podići na viši nivo.

Druga polovina septembra doneće vam niz nesuglasica sa voljenom osobom. Više vremena ćete provoditi u društvenim aktivnostima i sa prijateljima, dok ćete partnera zapostaviti. Suočavaćete se i sa ljubomorom. Često ćete ulaziti u prepirke i svađe zbog neslaganja u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Bićete često napeti i promenljivo raspoloženi.

Ako ste slobodni:

Iskoristite prvu polovinu septembra da privučete pažnju osobe u koju ste zaljubljeni. Umećete da primenite taktiku koja će dati rezultate i kojom ćete kod vaše simpatije uspeti da probudite interesovanje. Vaša vedrina, inteligencija, osećaj za humor i komunikativnost biće upravo ono što će kod vaše simpatije dovesti do zaljubljenosti. Počećete da se viđate i da izlazite. Već u drugoj polovini meseca nailazićete na suprotstavljene stavove i to će dovesti u pitanje početak veze.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nešto stariji Strelci će biti privučeni šarmom osobe koja je puna zanimljivih ideja na početku meseca. Počećete da se viđate ali ćete odjednom, već polovinom septembra izgubiti interesovanje jer ćete otkriti da se u mnogo čemu razlikujete.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Uranom na početku septembra usmeriće vas ka unošenju nečeg novog što će da poboljša vaše porodične odnose. Sa voljenom osobom ćete se složiti oko ulaganja zajedničkog novca u kupovinu novih uređaja za domaćinstvo. Trigon Sunca sa Jupiterom će vam doneti više intimnih trenutaka koji će vas oboje učiniti srećnim i ispunjenim.

Opozicija Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi septembra doneće vam suprotne stavove i neslaganja oko zajedničkih ulaganja. To ćete rešiti kompromisom. Trigon Sunca sa Plutonom i Saturnom doneće vam ostvarenje zajedničkih ciljeva. Ulazak Sunca u znak Vage motivisaće vas da odete na zajedničko putovanje gde ćete se dobro zabaviti i odmoriti.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ste upoznali kroz zajedničke društvene aktivnosti počeće sve više da vam privlači pažnju. Vodićete česte razgovore o zajedničkim temama koje će prerasti u ozbiljne polemike jer ćete otkriti da oboje znate mnogo o tim temama ali da imate različita viđenja i stavove. Shvatićete da se u vezi mnogo čega na ovaj način dopunjujete. Do kraja meseca će se između vas dvoje probuditi obostrana osećanja i započećete spontano emotivnu vezu koja će biti skladna.

Nešto starije Vodolije će biti privučene osobom koja je puna pozitivne energije ali koju ne drži mesto i stalno je u pokretu. Zadovoljićete se avanturom koja će biti dovoljno uzbudljiva da vam ispuni vreme i da oboje uživate dok bude trajala.

RepublikaFoto: Photo by John Schnobrich on Unsplash
Foto: Ilustracija

RIBE

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće niz pozitivnih aspekata u prvoj dekadi septembra, što će vam doneti iskrenu komunikaciju sa partnerom, više zajedničke zabave, izlazaka, druženja, kao i mnogo zajedničkih aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Bićete u mogućnosti da ostvarite zajedničke ciljeve i da se složite oko novih planova. Opozicija Sunca sa Neptunom 11. septembra vas upozorava da izbegavate neiskrenost, jer ćete se suočiti sa tajnama koje ćete otkriti i koje će dovesti do zahlađenja u vašoj emotivnoj vezi. Budite spremni na kompromis. U trećoj dekadi septembra nailazićete na niz neslaganja sa partnerom i vaš emotivni ali i društveni život biće ispunjen nezadovoljstvom.

Ako ste slobodni:

Prva dekada septembra dovešće do susreta sa osobom u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti ali vaša nova simpatija neće biti spremna za emotivnu vezu već samo za avanturu, intimni odnos i neobavezna viđanja. U početku ćete pristati uz nadu da ćete uspeti da utičete na vašeg novog partnera da se veže za vas. Već u trećoj dekadi septembra uvidećete da nećete uspeti da ostvarite stabilnu vezu. Intimno ćete se dobro slagati ali će vas razdvojiti nedostatak emocija i razumevanja.

Nešto starije Ribe će biti privučene osobom koju poznaju površno i koju su posmatrale više kao prijatelja. Pokušaćete da postignete više emotivne bliskosti ali u tome nećete uspeti, što će dovesti do gubitka interesovanja za tu osobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading