Supermoći zodijaka: Saznajte koja je vaša

Autor:

Lifestyle

02.09.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki horoskopski znak ima neki skriveni talenat ili "moć" koje pojedinci često nisu ni svesni.

RepublikaFoto: Photo by Colton Sturgeon on Unsplash
Foto: Ilustracija

Među njima, najbolje prolaze vatreni znaci koji imaju izuzetno jako energetsko polje, jer ih često karakterišu kao energičnije, smele i hrabre osobe.

Ovan je dobar energo terapeut, da čisti energetski ljude, stvari, prostor. Energija Ovna je ovakva: on dođe, spali te u korenu i onda se ponovo rodiš kao feniks. Oni imaju otpornu i jaku energiju, zato što je vatreni i kardinalni znak. Takođe, Ovan je onaj znak koji je u magičnom smislu najotporniji na uticaj crne magije, uroka, itd. Treba dospeti do njegove aure i njegovog bio polja koje je užasno jako.

S druge strane, postoje i oni znakovi koji mogu da oplemene prostor u kom žive.

 

Oni pripadaju zemljanom znaku pa se očekuje da rade nešto sa travama i hranom, ali ne. Oni su dobri za tradicionalne metode i stara znanja. Jarčevi su dobri u feng shui tehnici, hiromantičari i slično. Oni umeju da osete šta je kod osobe problem i da pomognu u jednoj sekundi.

Vodeni znaci najbolje osećaju tuđe emocije, a Ribe su u tome nenadmašne.

Ribe su dobre empate. Oni mogu da uđu u prostoriju, dok si ti u drugoj i da znaju kako se osećaš. Oni osećaju energiju i emociju, ali imaju i osećaj za nešto što se desilo. Riba je skup svega od znakova i njihovih sposobnosti, a opet je toliko emotivna i osećajna empata, da je njen osećaj za ljude stvarno neverovatan.

Svaki znak ponaosob ima neku "supermoć" koju može da iskoristi kao prednost u svom životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading