Erotski horoskop: Saznajte šta uzbuđuje horoskopske znakove

Autor: net.hr

Lifestyle

08.09.2017

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki znak ima svoje fantazije i erogene zone, a astrologija otkriva kako da ih seksualno zadovoljite

RepublikaFoto: pixabay.com
Astrologija otkriva erogene zone znakova Zodijaka

Seksualna želja kod astroloških znakova ispoljava se na različite načine. Dok Ovnovi vole grub seks, Ribe i Rakovi najviše cene emotivne trenutke provedene u krevetu, a Škorpiju ćete zanimati samo onoliko koliko seks bude trajao. Saznajte šta "pali" svaki od znakova Zodijaka i koje su im erogene zone.

OVAN

Ovnovi vole brzo da pređu na stvar i za njih reč predigra ne postoji. Ovaj znak zrači seksualnošću, puni su energije, pa često mogu da budu i grubi u seksualnom zanosu.

EROGENA ZONA: Kod muškaraca i žena rođenih u ovom znaku posebno su osetljivi nervni završeci na glavi i licu. Da biste uzbudili jednog Ovna, potrebno je da ga nežno mazite po čelu, prstima pređete preko slepoočnica ili se igrate njegovom kosom i tako započnete seksualnu igru.

BIK

Kod Bika, za razliku od Ovna, nema seksa na brzaka. Pripadnici ovog znaka uživaju u svakom trenutku seksualnog čina. Dakle, ako volite romantične uvode poput večere i duge predigre, Bikovi su stvoreni za vas.

EROGENA ZONA: Osetljiva područja za Bika su grlo i vrat. Lagano počnite da dodirujete regiju oko potiljka, a zatim pređite na vrat. Nastavite s poljupcima po vratu i uspećete da uzbudite svakog Bika.
RepublikaFoto: pixabay.com
Proračunati Blizanci će upotrebiti svu inteligenciju da vas odvuku u krevet

BLIZANCI

Proračunati Blizanci će upotrebiti svu inteligenciju da vas odvuku u krevet. S njima je seks preko telefona savršen jer imaju strpljenja za duge razgovore i, pre svega, bujnu maštu.
EROGENA ZONA: Šake i ruke su erogene zone Blizanaca. Dok žene Blizanci vole da im se ruke celom dužinom ljube, muškarci Blizanci vole da im se prsti nežno sisaju.

RAK

Rakovi uglavnom ne pristaju na seks ukoliko nemaju osećanja prema drugoj osobi. Oni vole nežan, lep i topao seks, a ukoliko volite da se mazite posle vođenja ljubavi, Rakovi su u tome eksperti.

EROGENA ZONA: Strastveno ljubljenje najviše pali muškarce i žene ovoga znaka. Osim toga, oba pola će uživati kada im jezikom ili ručno stimulišete bradavice.
RepublikaFoto: pixabay.com
Lavova erogena zona su leđa

LAV

Lavovi su strastveni i uvek otvoreni za seksualne inovacije. Uvek će naći nov način da vas zadovolje i da u isto vreme i vi njega zadovoljite. Ipak, nemojte se razočarati ukoliko shvatite da je njemu vaše zadovoljstvu uvek na drugom mestu u odnosu na sopstveno.
EROGENA ZONA: Lavova erogena zona su leđa. Za vreme vođenja ljubavi probajte da svom Lavu nežno grebete leđa noktima, a Lavicama nežno masirajte leđa.

DEVICA

Device su po prirodi oprezne i kriju svoje emocije. Ipak, kada se nađu iza zatvorenih vrata spavaće sobe, tu nastaje vulkan strasti. Njihova požuda je jaka, tako da kada Devica stekne poverenje u vas, nećete imati mira.
EROGENA ZONA: Od međunožja do donjeg dela grudi Devica reaguje na jezik i blagi prelaz prstima. Dok ležite u krevetu, masirajte Devicu oko pupka laganim pokretima.

VAGA

Vaga zahteva savršen sklad sa partnerom, da svaki detalj bude na mestu, pa čak biraju i atmosferu za seksualni čin. Vage vole masaže, laganu muziku i lep donji veš, što opčinjava svakog ko se nađe sa njima u krevetu.
EROGENA ZONA: Donji deo leđa i guza erogena su zona Vaga. U šetnji ili na društvenim događajima prstima nežno mazite donje delove leđa Vage, a u intimnijim trenucima stavite šake na Vaginu guzu i pravite kružne pokrete.

ŠKORPIJA

Seksualni magnet vatrene Škorpije teško je ignorisati i one definitivno imaju najjači libido u astrologiji. U krevetu su savršeni ljubavnici koji vole da zadovolje i sebe i partnera. Ipak, seks je neretko i jedina stvar koja im od vas treba.
EROGENA ZONA: Oralni seks najviše uzbuđuje muškarce Škorpije, a takođe i žene uživaju u oralnom zadovoljavanju.

STRELAC

Strelčevi su spretni u ljubavnom zanosu i uvek usavršavaju veštine zavođenja. Ukoliko volite intenzivnu predigru, Strelac je idealan izbor za vas.
EROGENA ZONA: Bokovi i butine vrlo su osetljivi kod muških Strelčeva, dok žene obožavaju da im se miluje kosa. Lak prelazak jezikom od kolena do prepona oduševiće pripadnike ovog znaka.

JARAC

Jarac možda deluje strpljivo i suzdržano, ali je u krevetu, neočekivano, strastven ljubavnik. Jarac će dati svu svoju energiju i sve od sebe da vas zadovolji.
EROGENA ZONA: Muškarac Jarac voli da mu žena nežno prelazi bradavicama preko lica, grudi i stomaka. Pripadnice ovog znaka najviše pali kada joj partner ljubi pupak ili deo noge iza kolena.

VODOLIJA

Vodolije često eksperimentišu u seksu, tako da vam sa njima u krevetu nikad neće biti dosadno.
EROGENA ZONA: Osetljiva mesta na telu Vodolije su listovi i članci. Svaka poza, a naročito ona stojeći, kada žena obmota svoju nogu oko muškarčeve, snažno će stimulisati njihovu želju.

RIBE

Ribe tokom seksa ne vole baš mnogo da se aktiviraju, pa ćete zbog njihove pasivnosti obavljati većinu stvari. Kao i Rakovi, i Ribe će više ceniti emotivnu stranu seksa.
EROGENA ZONA: Stopala su glavni okidač uzbuđenja kod Riba. Reaguju na nežnu masažu i maženje peta i tabana, ali vole i sisanje nožnih prstiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading