ŽIVOTNI CILJEVI: Lavovi žele da budu poznati, a Device od pomoći

Autor: 24sata.hr

Lifestyle

06.09.2017

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osobine i ponašanja horoskopskih znakova mogu da ukažu na to šta zapravo mnogi od njih žele u životu. Tako Bikovi teže da budu okruženi ljudima koje vole, dok Vage uglavnom žele da budu u društvu dobrih ljudi. Pogledajte životne ciljeve preostalih znakova Zodijaka i saznajte koje su vaše želje i nadanja

RepublikaFoto: pixabay.com
Svaki znak ima životne ciljeve kojima teži


OVAN

Želi konstantno da idi napred u životu, zato i jeste non-stop u pokretu jer bi u suprotnom umro od dosade. Oni žive za budućnost i povlače poteze koji će promeniti stvari oko njih. Ponekad bi bilo dobro da žive u trenutku i opuste se.

BIK 

Pripadnici ovog znaka žele da budu okruženi ljudima koje vole. Da bi bio ispunjen ovaj znak mora da se oseća spokojno. Njihov san je da  žive miran život i uvek će se truditi da ostvare miran odnos s prijateljima. 

BLIZANCI

Blizanci žele da nauče sve. Ovaj znak konstantno teži da se zabavlja u svim životnim situacijama. Izrazito su društveni i vole da isprobaju nove stvari. 

RAK

Rakovima treba stabilnost, a najbolje se osećaju u krugu porodice. Porodični život je njima najvažniji zato i najviše teže da se ostvare u tom polju. 

LAV 

Ovaj znak želi po svaku cenu da bude poznat i u centru pažnje. Ove zvezde zodijaka žude za transparentnošću, vole kad ih svi gledaju i obično su ljubomorni na ono što drugi ljudi imaju. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Astrologija je odredila pravac ka kome se svi krećemo

DEVICA

Devica želi da se oseća zdravo i od koristi drugima. Ceo svoj život pokušava da bude od pomoći drugima, a posebnu pažnju posvećuju zdravstvenom stanju.

VAGA

Pripadnici ovog znaka žele da budu okruženi dobrim ljudima. Vage su vrlo društvene i vole kada su im dani ispunjeni druženjem. Ipak u tome će uživati samo ako su u društvu dragih osoba. 

ŠKORPIJA

Žudi za ličnim napretkom. Vole da vode intenzivan život, ispunjen u celosti i apsolutno uživaju u svakom trenutku svog života. Zato i jesu uključeni u brojne aktivnosti koje ih ispunjavaju. 

STRELAC

Strelčevi žele da uvek pobeđuju. Po prirodi su energični avanturisti, ali iznad svega žele da budu nagrađeni za njihov trud i rad. 

JARAC

Želi uspeh na poslu. Njima je najbitnije da zasijaju na poslovnom planu i žude za tim da budu najbolji u firmi. Zato će njihovi projekti uvek biti savršeni do detalja. 

Vodolija

Ovaj znak je veoma nezavisan. Vodolije su najsrećnije kada izlaze i druže se, oni prosto žele da otkriju ceo svet. Ne podnose rutinu, rado putuju i istražuju vlastite sposobnosti i ljude oko sebe.

RIBE

Ribe žele da  pronađu ljubav. Nežne su dušice i potrebno im je da se osećaju voljeno od strane porodice i prijatelja. Sanjaju o tome da pronađu svoju drugu polovinu. Imaju odličnu intuiciju, što ima veliki uticaj na njihov život. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading