OVO SE DUGO ČEKALO! Popularna Instagram opcija KONAČNO dostupna u Srbiji!

Autor: magazin.novosti.rs, Republika

Razonoda

24.10.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U regionu Srbije od danas je dostupna dugoočekivana opcija dodavanja originalne muzike u 24-časovne objave (Instagram Story).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Najpopularnija mreža sa najvećim brojem korisnika na svetu konačno je i Srbiji priuštila dugoočekivanu uz story objave. Sada je zvanično naša zemlja među onih 400 miliona korisnika širom sveta koji svakodnevno dodaju muziku u svoje 24-časovne objave. 

Ova opcija je prvo bila dostupna samo u Americi, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu, Francuskoj, Nemačkoj i Švedskoj, međutim napokon je stigla i u Srbiju, kao i zemlje regiona, a u pitanju je opcija dodavanja Instagram muzike u story objave korisnika.

Bez obzira da li objavljujete fotografiju ili video snimak, od sada ćete moći da odredite ton dodavanjem muzike iz velike kolekcije popularnih pesama, među kojima su i najpopularniji domaći autori i izvođači. 

 

Dodavanje muzike u priče je jednostavno. Ova opcija funkcioniše na isti način kao dodavanje hastag uz samu objavu. Da biste to uradili, samo morate otvoriti meni i dodirniti ikonu - "music". Zatim pretražiti svoju omiljenu pesmu i dodati je u priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading