NOVI PAKET OPREME: Volkswagen Polo dobio sportski model

Autor: Netauto, Republika

Razonoda

02.11.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Volkswagen Polo dobio je sportsku verziju, opcioni Sport paket sada je dostupan ponuđenim nivoima opreme.

RepublikaFoto: Volkswagen Media
Volkswagen Polo

Spolja, paket Volkswagen Polo Sport sadrži 16-inčne dvobojne naplatke od lake legure, sportsku masku hladnjaka, bočna ogledala i zadnji spojler obojen u crnu boju, zatamnjena zadnja svetla. Paket uključuje zadnje disk kočnice. Pored toga, krov je dostupan i kao opcija u crnoj boji.

Karakteristike unutrašnjeg prostora automobila su sportska prednja sedišta sa ekskluzivnim presvlakama od tkanine i grejanjem, pedale i pragovi, crna obloga, sportski višenamenski upravljač presvučen kožom, zatamnjena zadnja stakla i još mnogo toga.

 

Model je u ponudi uz nekoliko benzinskih motora različite snage: 90, 110 i 125 KS, a njihova snaga prenosi se 5-stepenim ručnim menjačem. Motor od 110 konjskih snaga može da bude opremljen 6-stepenim automatskim menjačem, dok je motor od 125 konjskih snaga povezan sa 7-stepenim DSG-om.

Proizvodnja novog Pola sa paketom Sport započinje u decembru 2020. godine, a automobili će početi da se prodaje u januaru 2021. godine. Cene će da budu objavljene naknadno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading