(VIDEO) ZVERINA od 600 KONJA: Pogledajte šta se desi kada nabudžite YUGA, biće vam žao što ste ga bacili na otpad

Autor: Aleksandar ADAMOVIĆ

Razonoda

14.10.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugo je automobil koji je definitivno pored popularnog "Fiće" i "Stojadina" bio simbol jednog vremena. Iako je zvanično proizvodnja ovog modela obustavljena neretko se može sresti i danas na ulicama širom bivše Jugoslavije.

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Mnogi od njih su završili svoju karijeru po garažama, auto-otpadima. No, čini se da ima onih koji Jugo smatraju svojim ljubimcem, pa se svojevremeno može videti i da ovaj automobil koji je proizveden u Kragujevcu svoje obožavaoce ima i van granica Balkana.

Na internetu kruži snimak "nabudženog" Juga koji ima motor od neverovatnih 600 konjskih snaga.

Ovaj auto može bez problema da stane na crtu nekim od vodećih sportskih brendova kao što si Ferari, Bugati, Porše ili Meklaren koji su fabrički napravljeni za trkačke namene.

Jer Jugo sa svojom karoserijom koja teži svega nešto više od pola tone, za 10 sekundi dostiže neverovatnu brzinu od čak 229km/h.

 

 

Iako je udoban kao prosečna kočija iz srednjeg veka, složićete se da bi ovu mašinu poželeo da ima svaki ljubitelj mirisa benzina i zapaljenih guma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading