(VIDEO) Pokušaj duhovitosti im se obio o glavu: BMW se obrukao novom reklamom, vozači KIPTE OD BESA!

Autor:

Razonoda

03.10.2020

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se video reklame koju je navodno napravio uvoznik BMW-a za Češku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Video prikazuje uplašenog mladog polaznika auto-škole koji se pati s parkiranjem, dok njegov instruktor ne može sakriti nezadovoljstvo. Mladić čak ne znaBzatvoriti ni vrata na automobilu za obuku i posramljen je zbog svoje nespretnosti.

Ali, čim je izašao iz starog vozila auto škole, mladić na praznom parkingu uoči novi BMW serije 4 s pogonom na sva četiri točka u M verziji. BMW ga pozove da se provoza, mladić prihvati poziv i transformiše se u brutalnog majstora brzine i drifta. Instruktor sve to posmatra u šoku.

Pritom "Donutse" ne ispisuje na za to predviđenoj stazi nego na parkingu, doduše praznom. Ideja oglasa je jasna: BMW omogućava svima da uživaju u vožnji, dakle sve zavisi od automobila.

Međutim, ta ideja se nije svidela gledaocima, pogotovo zato što je ustaljeno mišljenje da su vozači BMW-a najbezobzirniji na cesti. Često se optužuje za nepoštovanje drugih učesnika u saobraćaju, pri čemu neki idu tako daleko da bahate vozače smatraju fenomenom marke BMW.

Prema reklami nisu bili blagonakloni čak i neki vozači BMW-a koji su mišljenje da će ovakav oglas samo produbiti predrasude i satanizaciju onih koji istinski vole i uživaju u BMW-u.

Mislite li da su u pravu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading