ĐILAS TRAŽI NOVE IZBORE ZA BEOGRAD I RAZGOVOR S VUČIĆEM: On je legitimno izabran predsednik, ja to POŠTUJEM i spreman sam da razgovaramo o beogradskim izborima!

Autor:

Vesti

06.04.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da su Beograđani glasali za promene, te podvukao da je spreman da o ponavljanju izbora razgovara sa Aleksandrom Vučićem.

ĐILAS TRAŽI NOVE IZBORE ZA BEOGRAD I RAZGOVOR S VUČIĆEM: On je legitimno izabran predsednik, ja to POŠTUJEM i spreman sam da razgovaramo o beogradskim izborima!

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ


- Jasno je da su građani Beograda glasali za promene u glavnom gradu. Hvala svim ljudima koji su bili kontrolori, pritisci su bili strašni, vidite koliko je nepravilnosti. Aleksandar Vučić je dobio najviše glasova, to je činjenica i tu volju poštujemo. Isto tako verujem da će se volja Beograđana poštovati da se menja vlast - rekao je Đilas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Rade

06.04.2022 18:02

Ko je Djilas da razgovara sa Vučićem o nekim novim izborima u BG!!! Nema novih izbora LOPOVE!!!

Odgovori 13 6
Goran

07.04.2022 14:39

@Rade - Tako je Rade sta on ima da prica sa njim. Sta je taj Djilas

Željko

07.04.2022 15:31

Kada vratiš pokradene pare onda piši zahtev za razgovor sa Vučićem pa će da razmotre. Molim te, on traži ponavljanje Beogradskih izbora! Najbolje da se biramo dok ne pobedi.

Andras

07.04.2022 16:06

Kukuriku