UPUCANA DEVOJČICA NA KALEMEGDANU ĆERKA POLICAJCA! On je i dovezao u bolnicu!

Autor:

Hronika

29.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesnaestogodišnja devojčica je, podsetimo, jutros krenula u školu kada je osetila da je nešto pogodilo u butinu, prvobitno je, kako je rekla, pomislila da ju je pogodila loptica, a onda je ugledala krv na nozi.

UPUCANA DEVOJČICA NA KALEMEGDANU ĆERKA POLICAJCA! On je i dovezao u bolnicu!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Devojčica (15), koja je pogođena iz vazdušne puške u blizini Kalemegdana u Beogradu, je ćerka policijskog službenika.

- Devojčicu koja je zadobila prostrelnu ranu na butini u bolnicu je dovezao otac, koji je inače policijski službenik - kaže izvor za Kurir.

Šesnaestogodišnja devojčica je, podsetimo, jutros krenula u školu kada je osetila da je nešto pogodilo u butinu, prvobitno je, kako je rekla, pomislila da ju je pogodila loptica, a onda je ugledala krv na nozi.

Inače, muškarac S.H. (54) sumnjiči se da je danas u jutarnjim časovima ispalio dijabolu iz vazdušne puške u devojčicu (15).

Dežurni javni tužilac odredio mu je zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti, u kom roku će biti saslušan, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.

Da podsetimo, dijabola iz vazdušne puške koja je ispaljena i koja je pogodila devojčicu ostala je zaglavljlena u njenoj butini, a ranjeno dete nalazi se u bolnici i čeka operaciju.

Podsećamo, sličan incident dogodio se pre 4 dana. 

Muškarac (66) koji je osumnjičen da je 25. maja u Sarajevskoj ulici oko 19.15 časova, pucajući iz vazdušne puške, naneo povrede dečaku (11) saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu gde se branio ćutanjem.

I dečak je ovom prilikom zadobio povredu butine.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading