"ZA TEBE ĆE MAMA DATI I POSLEDNJU KAP KRVI": Na društvenim mrežama izigravala uzornu majku, a onda udarala ćerkicu po licu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, policija je intervenisala u beogradskom naselju Kaluđerica, gde su pronašli majku i dete.

"ZA TEBE ĆE MAMA DATI I POSLEDNJU KAP KRVI": Na društvenim mrežama izigravala uzornu majku, a onda udarala ćerkicu po licu! (VIDEO)

Foto: Društvene mreže

Snimak koji je uznemirio javnost, a koji je objavljen na svim društvenim mrežama, dogodio se sinoć, kada je majka jedne male devojčice odlučila da u sred lajva na TikToku, uzme dete u naručje i krene da joj lupa šamare.

Razlog zbog kojeg se ona odlučila na ovaj monstruozni korak nije poznat, a ono što su svi imali priliku da vide i čuju jeste trenutak kada ona uplakano i ispovraćano dete uzima u ruke i kreće da ga udara otvorenom šakom po licu.

- A vidi sad ovo, gledaj sad ovo, gledaj kako je udaram - govori monstrum od majke dok udara dete.

 

 

Ono što je neverovatno jeste da se ona mesecima pretvarala kako je uzorna majka, puna ljubavi prema svome detetu, te je neretko lepe reči koje upućuje svojoj ćerki objavljivala na društvenim mrežama.

- Danas nije običan dan, danas je mojoj ćerki rođendan. Da si mi živa i zdrava ćerko moja, živote moj mali, srce moje, anđele, za tebe mama sve će dati, zadnju kap krvi daće mama za tebe ćerko moja, zlato moje. Svet moj mali, moj prvenac mama te puno voli, srećo moja mala - ovim rečima je žena čestitala rođendan detetu.

Foto: Facebook

 

Prema nezvaničnim informacijama, policija je intervenisala u beogradskom naselju Kaluđerica, gde su pronašli majku i dete.

Majka je navodno prevezena u zdravstvenu ustanovu, dok je beba odmah pregledana u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, posle čega ju je preuzeo Centar za socijalni rad i odvezeno u bolnicu u Tiršovu na dalji pregled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mile

25.04.2024 07:37

Čim majka kaže ili piše fraze: ona je smisao mog života, daću poslednju kap krvi za nju, život moj, za ovo se gine i sl, a niko joj ne ugrožava dete ni nju, ispadne da je ona, majka, najveći problem i da tako sebe uzdiže i pravda jer zna da je agresivna i ne voli dete, ali ne bi da prizna. Onda joj pukne film javno kao ovoj. Zamislite šta je radila mimo kamere i javnosti.