OTKRIVENI REZULTATI OBDUKCIJE LAVA I MARTINE KOJI SU UBILI SINOVE, PA SKOČILI SA SOLITERA! U organizmu lekovi i alkohol!

Autor:

Hronika

18.04.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija je pokazala da su oboje pored alkohola imali i lekove protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

OTKRIVENI REZULTATI OBDUKCIJE LAVA I MARTINE KOJI SU UBILI SINOVE, PA SKOČILI SA SOLITERA! U organizmu lekovi i alkohol!

Foto: Republika, Facebook

U telima Lava Petrovića Suvajdžića (25) i njegove supruge Martine Petrović Suvajdžić (23) koji su 1. marta skočili sa najvišeg solitera u Novom Sadu u Bulevaru cara Lazara 7, naselje Liman, pronađen  je alkohol u organizmu.

Obdukcija je pokazala da su oboje pored alkohola imali i lekove protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita, prenose Novosti.

Kako se dalje navodi iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, iz dobijenih nalaza proizilazi da su oboje preminuli zbog povreda zadobijenih usled pada sa visine.

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća u kojoj su živeli Lav i Martina sa sinovima

Podsetimo, Lav i Martina su pre nego što su zajedno skočili u smrt, usmrtili svoje sinove stare godinu i tri godine, a rezultati obdukcije i toksikoloških analaza tela dečaka, pokazano je da je u telima mališana bilo i etanola koji bi mogao biti uzrok smrti.

Dosadapšnji rezultati obdukcije i toksikoloških analiza tela dvojice dečaka, pokazali su da je u telima mališana bilo i etanola koji bi mogao da bude uzrok smrti, a ne neki pesticidi.

- Ipak, sve supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još veštači koliki je procenat nađen u telima i koliko je mogao štete da nanese deci s obzirom na koncentraciju i uzrast i težinu mališana – navodi izvor pomenutih medija.

Zna se da deca nisu preminula usled nasilne smrti, ali nije poznato da li su Lav i Martina zajedno otrovali decu ili je to učinio otac ili majka.

Takođe, u kući porodice Petrović Suvajdžić policija je zatekla crne zidove išarane egipatskim simbolima, te se veruje da je par bio pripadnik neke sekte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading