KUĆA STRAVE NA PETROVARADINU ODIŠE DAHOM SMRTI I KRVI NEDUŽNO UBIJENE DECE! Potresne scene iz nekadašnjeg doma mladih satanista iz Novog Sada - vrata večno ZAPEČAĆENA! (FOTO GALERIJA)

Autor: M.B.

Hronika

25.03.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresni prizori u kući satanista.

KUĆA STRAVE NA PETROVARADINU ODIŠE DAHOM SMRTI I KRVI NEDUŽNO UBIJENE DECE! Potresne scene iz nekadašnjeg doma mladih satanista iz Novog Sada - vrata večno ZAPEČAĆENA! (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Niko nije očekivao da će posle jedne tragedije ubrzo biti otkrivena još jedna jezivija. Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina (23) bacili su se ambis s krova solitera na novosadskom Bulevaru cara Lazara oko 22 sata, da bi iste noći u iznajmljenoj kući otkrivena beživotna tela njihovih sinčića (1 i 3).

Iako se rezultati obdukcije polako pojavljuju, te se klupko odmotava i otkriva se kako su deca ubijena, kao i šta su Lav i Martina imali u krvi, misterija za nadležne je i dalje šta je bio motiv za ovakav zločin.

Ekipa portala Republika je zabeležila kako izgleda kuća nakon tragedije koja je potresla Srbiju. Najnovije fotografije možete pogledati u galeriji ispod:

"Plava loknasta kosa, ma pravi andjeo!"

Ne verujem da ce se ikada izdati kuća u kojoj su se oni živeli i ubili decu.Koliko ja znam, vrata su zapečaćena od strane policije i ne može da se uđe unutra. Martinu sam poznavala iz komšiluka, viđala sam je ispred sa detetom starijim mali decak je bio kao andjeo. Plava loknasta kosa, ma pravi andjeo. Tada je bila trudna sa drugim detetom, nije se ni videlo jer je bila sva sitna. Kada mi je rekla kako se zove sin, bilo mi je malo čudno iskreno da vam kazem. Porodica koja je živela ispod njih se odmah sutradan iselila odatle jer su oni sa malim detetom tu živeli i bilo im je sve to strašno - rekla je za Republiku prva komšinica. 

Podsetimo, 1. marta su Lav i Martina skočili u smrt, a dan kasnije su otkrivena tela njihovih mališana u kući u Petrovaradinu gde su živeli. Kuća je iznutra bila okrečena u crno, a na zidovima su iscrtani bili egipatski simboli koji predstavljaju zagrobni život.

Sahranjeni su odvojeno - Martinu je porodica sa kojom inače nije bila u kontaktu, sahranila u Bačkom Petrovcu odakle je rodom, sa sinovima i to pod devojačkim prezimenom, dok je Lava na večni počinak ispratio samo deda.

Dosadašnji toksikološki nalazi pokazali su da su njih dvoje zaista krivi za smrt mališana i crne slutnje su se obistinile.

Utvrđeno je da ''treće lice'' nije postojalo u izvršenju zločina, a da li su Martina i Lav to uradili zajedno ili samo Lav ili Martina, nije poznato, poznato je da je kod njih pronađen alkohol u kvi, ali i pored svega toga jedna stvar posebno zanima istražne organe.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading