VAŽAN SVEDOK! DA LI ĆE MAJKA DANKINOG UBICE SUTRA PROGOVORITI O ONOME ŠTO JE VIDELA? Policija PONOVO PRETRAŽUJE lokacije koje su već pretražene, ZBOG OVOGA opet sve kontrolišu!

Autor:

Hronika

15.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će svedočenje majke Dankinog ubice dovesti policiju do tela devojčice?

VAŽAN SVEDOK! DA LI ĆE MAJKA DANKINOG UBICE SUTRA PROGOVORITI O ONOME ŠTO JE VIDELA? Policija PONOVO PRETRAŽUJE lokacije koje su već pretražene, ZBOG OVOGA opet sve kontrolišu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju dok se igrala u dvorištu porodične kuće njene majke Ivane Ilić.

Kako će se ispostaviti, Danku su usmrtili Srđan Janković i Dejan Dragijević koji su je udarili službenim automobilom JKP ''Vodovod'' Bor, a onda ju je po sopstvenom priznanju Dragijević udavio golim rukama, nakon čega su njeno telo bacili na deponiju.

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Danka Ilić ubijena

Dragijević je policiji priznao da je izvršio stravičan zločin, a da su mu da premesti telo sa deponije dva dana kasnije pomoglli otac Radosav Dragijević i brat Dalibor Dragijević, koji je preminuo u policiji i koji je prema nezvaničnim informacijama pred smrt priznao da su njih trojica telo nesrećne devojčice raskomadali, a da samo otac zna gde je telo zakopano.

Svetlana Dragijević, Dejanova majka sutra će biti odvedena na saslušanje u Više tužilaštvo u Zaječaru kao bi ispričala šta sve zna u vezi sa ovim slučajem, a mnogi se nadaju da će njeno svedočenje biti od pomoći kako bi se pronašlo Dankino telo i da će biti iskrena i priznali da li je i šta videla.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Svetlana Dragijević

Podsetimo, Svetlana je u razgovoru za naš portal tvrdila da je hiljadu posto sigurna da njen sin nije počinio ovaj zločin, kao i da je celoj porodici namešteno, te sa sigurnošću ponavljala da je Dankina majka Ivana ta koja zna šta se dogodilo sa devojčicom.

Potraga za telom devojčice je ušla u 20. dan, a policija ne odustaje, te se ponovo pretražuju sve lokacije koje su već pregledane nekoliko puta.

Ipak, zbog Daliborovih reči pred smrt da su Dankino telo raskomadali, a u koje niko ne želi da veruje, policija ponovo prelazi sve terene kako bi se uverili da nisu preskočili neki trag koji bi ih naveo do lokacije gde je telo nesrećne devojčice zakopano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Др ја

15.04.2024 11:00

Ma bre ,,,,,streljanje ,,,,motka,,,,ako je tačno ubili su dete,,,,ej narode šta ti nećeš da kažeš,,,ima da prizna i da je bio na Sutjesci punio mitraljez drugu starom