UBICE MALE DANKE IMALE JOŠ POMAGAČA? Novi detalji iz istrage

Autor:

Hronika

13.04.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak male Danke Ilić (2) iz dvorišta letnjikovca u Banjskom Polju dogodio se 26. marta.

UBICE MALE DANKE IMALE JOŠ POMAGAČA? Novi detalji iz istrage

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Policija intenzivno proverava kontakte osumnjičenih Dejana Dragijevića (50) i njegovog oca Radeta (73) kao i Srđana Jankovića (50) sa osobama koje bi mogle biti njihovi saučesnici u slučaju ubistva male Danke Ilić (2), piše Alo. 

Stravičan zločin u Banjskom Polju


Nestanak male Danke Ilić (2) iz dvorišta letnjikovca u Banjskom Polju 26. marta šokirao je javnost, a nedavno otkriće da je dete ubijeno samo je dodatno potreslo Srbiju. Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora glavno je osumnjičeni za ovaj zločin, dok se njegov otac Rade (73) i brat Dalibor (40) sumnjiče da su mu pomagali u skrivanju tela male Danke.

Danka je nestala 26. marta u dvorištu letnjikovca u Banjskom Polju, što je izazvalo veliku zabrinutost među meštanima i širom Srbije. Njeno nestajanje je bilo predmet intenzivne potrage i medijske pažnje, a nadležni organi su uložili velike napore kako bi pronašli nestalu devojčicu.

Hapšenje osumnjičenih


Kako smo već pisali, u vezi sa ovim slučajem, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Njihovo hapšenje je izazvalo pažnju javnosti i pokrenulo različite spekulacije o motivima i okolnostima ovog zločina.

Sumnje i optužbe

Osumnjičeni se sumnjiče da su dete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili davljenjem. Ove strašne optužbe izazivaju jezu i nevericu, a javnost je potresena saznanjem o brutalnosti ovog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading