POLICIJA DONELA PREDMETE NA ANALIZU U STANICU: Forenzičari prikupili dokazni materijal u Zlotu!

Autor:

Hronika

06.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o prirodi samog materijala još uvek nisu poznati javnosti.

POLICIJA DONELA PREDMETE NA ANALIZU U STANICU: Forenzičari prikupili dokazni materijal u Zlotu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Kako Republika portal saznaje, večeras je došlo do značajnog razvoja događaja u vezi sa incidentom u mestu Zlot. Policija je u policijsku stanicu u Boru donela papirne kese u kojima se možda nalazi dokazni materijal sa terena. Ovo pokazuje da se idalje intezivno traga za telom dvogodišnje Danke Ilić.

Detalji o prirodi samog materijala još uvek nisu poznati javnosti, ali ovaj korak predstavlja ključnu fazu u istrazi koja bi mogla da rasvetli okolnosti događaja.

Foto: ST/Dragan Kadić

Policajci

Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su Dejan Dragijević iz sela Zlot i Srđan Janković iz sela Luka.

Njih dvojica su 26. marta, po sopstvenom priznanju ubili Danku Ilić (2).

Najpre su je automobilom udarili, a onda je jedan od njih, kako se osnovano sumnja, izašao iz vozila i golim rukama zadavio dete koje je ležalo na putu i plakalo.

Vrlo brzo nakon nestanka Danke Ilić, njih dvojica su privedeni i ispitani. Na saslušanju su tvrdili da nemaju nikakve veze sa nestankom devojčice.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali.

Osim toga, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading