"KO ZNA ŠTA SU URADILI DANKI"! Meštani Bora sumnjaju na najgori scenario: "Agonija traje predugo..."

Autor:

Hronika

13.04.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I danas Borani pale sveće u sećanje na malu Danku.

"KO ZNA ŠTA SU URADILI DANKI"! Meštani Bora sumnjaju na najgori scenario: "Agonija traje predugo..."

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Mala Danka Ilić, koja je za nešto manje od tri nedelje trebalo da napuni 2 godine, nestala je u Banjskom polju 26. marta ove godine i za njom se tragalo punih 9 dana. MUP je objavio 4. aprila da je dete ubijeno i da su osumnjičeni za teško ubistvo Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz sela Luka.

Reporteri Republike i danas se nalaze u Boru i okolnim selima gde se i dalje pretražuje teren u nadi da će se naći telo male Danke.

Meštani su još uvek potreseni scenama koje svakodnevno viđaju, a niko ne može da veruje da su Srđan i Dejan bili sposobni za ovakav zločin.

- Ne mogu da verujem šta se dešava. Ova agonija traje ne danima već nedeljama. Čudno mi je da ne žele da kažu gde su sakrili Dankino telo, ko zna šta su joj uradili.. Svi se nadamo da će je što pre pronaći - rekao je meštanin Bora Marko S. za Republiku. 

On je takodje dodao da poznaje babu i dedu malene devojčice, ali ne i roditelje.

Danka Ilić, podsećamo, nestala je 26. marta u mestu Banjsko polje kada je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje.Posle devet dana intenzivne potrage, osumnjičeni Janković i Dragijević su uhapšeni 4. aprila kada su otkrili šta su uradili. Priznali su da su devojčicu udarili službenim autom i ubacili njeno telo u vozilo. Nakon što se devojčica osvestila, Dragijević ju je, prema navodima, udavio, a zatim su telo bacili na deponiju. Dva dana kasnije, Dragijević je sa ocem Radoslavom i bratom Daliborom premestio telo na drugu lokaciju, zbog čega su i oni uhapšeni. Međutim, niko od njih nije otkrio gde se tačno nalazi telo. Dragijević je priznao zločin pred tužiocem, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pavlina

13.04.2024 14:07

gledajuci situaciju iskaze osumnicenih Tu se nezna tko je ludji osumnjiceni ili istrazitelji