JEZIVA PODUDARNOST! SLUČAJ MALE DANKE OPISAN U SERIJI! Šok detalji LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor:

Hronika

12.04.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toliko sličnosti ima da su pre nekoliko dana mnogi koji prate ovu vrstu TV programa ostali skamenjeni.

JEZIVA PODUDARNOST! SLUČAJ MALE DANKE OPISAN U SERIJI! Šok detalji LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić, Facebook

Dok cela Srbija strepi da li će biti nađeno telo male Danke Ilić (2) i da li će njene ubice biti adekvatno kažnjene, na TV ekranima pojavila se epizoda popularne britanske serije Inspektor Linli koja jezivo podseća na slučaj iz Bora. Toliko sličnosti ima da su pre nekoliko dana mnogi koji prate ovu vrstu TV programa ostali skamenjeni.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Telo Danke Ilić još uvek nije pronađeno, a policija ne staje već osim dan

U toj epizodi gine mališan približnih godina kao mala Danka tako što ga mladić i devojka koji se pijani vraćaju iz paba kolima gaze ispred kuće u kojoj stanuje ta devojka, inače bebisiterka. Nekih minut ranije sestra dovodi tog mališana do kuće bebisiterke da joj ga preda na čuvanje i dok lupa na vrata dečak je na ulici. Pijani par izleće, dakle, kolima iz krivine i bukvalno pred kapijom gaze dete. U šoku su mladić, bebisterka i sestra dok gledaju mrtvog dečaka. Mladić kaže:

Republika

Foto: Promo foto, Društvene mreže

Jeziva podudarnost slučaja Danke Ilić sa britanskom serijom

- On je ionako mrtav, a mi moramo da vodimo računa o našim karijerama i životima.

Uz malo kolebanja njih troje pristaju da telo mališana bace u kanalizaciju i zatrpaju ciglama. Policija počinje potragu za dečakom koji se vodi kao nestao, pod sumnjom da je otet. U daljem razvoju filmske priče, sestru pred čijim očima je mališan stradao ubijaju u Rimu. Telo dečaka nalaze posle 15 godina. Mala Danka je ubijena kolima u kojima su bili Dejan Dragijević i Srđan Janković. Osnovana je pretpostavka da su bili pijani. Dragijević je priznao da je dete, pošto su ga ubacili u gepek, zadavio jer je bilo još živo. Potom su Danku bacili na obližnju deponiju. U tu priču Dejan potom ubacuje brata Dalibora čiji zadatak je sa njihovim ocem bio da telo prebace negde sa deponije da bi zatrli tragove. Dalibor potom umire od infarkta u policijskoj stanici Bor. Telo male Danke, za razliku od scenarija britanske serije još nije nađeno. Ubice male Danke već su bile u pritvoru kad je epizoda Inspektora Linlija emitovana. Ali, reč je o seriji koja je snimljena pre nekoliko decenija i više puta je reprizirana. Sličnost je jeziva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading