Pijani sin (54) iz Beograda uhapšen zbog brutalnog napada na majku (77)!

Autor:

Hronika

07.04.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen muškarac zbog nasilja nad majkom

Pijani sin (54) iz Beograda uhapšen zbog brutalnog napada na majku (77)!

Foto: Shutterstock

Beogradska policija je uhapsila B.G. (54) pod sumnjom da je pretukao svoju majku, D.G. (77), u njihovom stanu. Sumnja se da je B.G. izvršio nasilje u porodici, a detalji ovog slučaja izazvali su veliku pažnju javnosti.

Napad pijanog sina

Prema rečima nesrećne žene, njen sin je u utorak došao kući pijan i počeo da je vređa, nazivajući je pogrdnim imenima. Situacija je eskalirala kada je nasilnik pesnicama udario svoju majku u glavu, ostavljajući je povređenu i u šoku. Tek nakon što je žena uspela da pozove medicinsku pomoć, napadač je uhapšen.

Istraga i pravni postupak

Ovaj slučaj je pokrenuo istragu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koje će sprovesti sve neophodne radnje kako bi utvrdilo sve okolnosti ovog neprijatnog događaja. Nasilje u porodici je ozbiljan prekršaj i pravosudni organi će preduzeti odgovarajuće mere kako bi zaštitili žrtvu i osigurali da počinilac odgovara za svoje postupke.

Ovo je samo jedan u nizu slučajeva nasilja nad starijim osobama, a važno je da se ova tema otvori i da se javnost podstakne na reakciju i prevenciju ovakvih događaja. Ovaj slučaj je podsetnik da je nasilje u porodici ozbiljan problem koji zahteva hitnu reakciju društva i nadležnih institucija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading