PSI LAJU KOD SEPTIČKE JAME! Vatrogasci nose čaklje ka mestu gde se sumnja da je telo male Danke! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.04.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u selu Zlot!

PSI LAJU KOD SEPTIČKE JAME! Vatrogasci nose čaklje ka mestu gde se sumnja da je telo male Danke! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Kako Reporter Republike sa lica mesta javlja, psi tragači laju strahovito kod septičke jame koju su porethodno isušili i prekopali bagerima, u dvorištu osumnjičenog za bistvo male Danke Ilić Dejana Dragijevića.

Vatrogasno vozilo se približilo, dok vatrogasci nose čaklje za izvlačenje, zbog sumnje da je telo u toj septičkoj jami.

Dejan je inače policiji otkrio da su mu otac Rade Drageijević (73) i Dalibor Dragijević (40) pomogli da premeste telo male Danke  na drugu lokaciju. Prvobitno, oni su policiji rekli da su telo bacili na deponiju na Starobanjskom putu.

Osumnjičeni Dejan Dragijević dovezen je danas na plac da pokaže određene lokacije i predmete!

Podsećanja radi, radnici JKP Vodovod iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević, osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Prema navodima, udarili su je automobilom samo sedam minuta nakon što je majka devojčice, Ivana Ilić, prijavila njen nestanak, tačno u 13:52.

Ekipa Republike danas je u selu Zlot, odakle je Dejan Dragijević, koji je priznao da je malu Danku ugušio, nakon što su je on i kolega udarili automobilom "Fijat panda" u Banjskom polju. 

Danas je MUP saopštio i da su Dejanov otac Rade i mlađi brat Dalibor uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u premeštanju tela Danke sa prvobitnog mesta gde su telo bacili.

- Dalibor i Rade uhapšeni su zbog sumnje da su saučesnici, pre svega zbog toga što im se iskazi nisu poklapali - naveo je izvor Republike.

Na imanju Dragijevića danas je veliki broj pripadnika policije, kao i inspektora u civilu, ali i vatrogasci, a doneti su i spasilački kablovi, zbog sumnje da bi telo moglo da bude u bunaru u obližnjem dvorištu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Andjelija

06.04.2024 14:57

Svu četvoricu izložiti na trgu u Boru, vezane za vrh bandera, sa glavom nadole! Dok ne ispuste dušu, kao Danka. Za primer eventualnim budućim počiniocima dela sa smrtnim ishodom.

Odgovori 250 11
vera

07.04.2024 15:16

penzioner zigi laje a ne psi.

Odgovori 14 12
Psi laju

07.04.2024 16:34

karavani prolaze😭 E,tugo,gde je dete,vise😭😭😭😭

Odgovori 22 9
Dragana

07.04.2024 17:03

Ubiti svi cetvoricu a ne Jo's na robiji ih hraniti cuvat kakav je ovo zakon sustvo jel imaju oni decu kuci 😢

Odgovori 53 4