UKOLIKO SE USKORO NE POJAVI, SIGURNO JE REČ O TRGOVINI LJUDIMA: Toma Fila o nestranku Danke Ilić, evo šta je njegova teorija

Autor:

Hronika

31.03.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je šesti dan od kada je mala Danka Ilić iz Bora nestala u Banjskom polju.

UKOLIKO SE USKORO NE POJAVI, SIGURNO JE REČ O TRGOVINI LJUDIMA: Toma Fila o nestranku Danke Ilić, evo šta je njegova teorija

Foto: ST/Tamara Pavišić

Danas je 6. dan potrage za nestalom Dankom Ilić. Ekipa Republike saznala je da u Bor, kao i Banjsko polje, niko ne može ući a da prethodno ne bude legitimisan. 

Uprkos naporima policije, vatrogasaca, ostalih spasilačkih službi i brojnih građana, sudbina dvogodišnje devojčice i dalje je misterija.

Toma Fila, cenjeni beogradski advokat komentarisao je slučaj nestale Danke Ilić.

Foto: youtubee/printscreen/TV Studio B, Drustvene mreze

Nestala Danka Ilić i Toma Fila

- Ako govorimo o otmici, organizovana je. Ukoliko se uskoro ne pojavi dete, sigurno da je reč o trgovini ljudima - rekao je Toma Fila medijima.

On je iz svog dugogodišnjeg iskustva objasnio kako mu ovaj slučaj izgleda.

- Mogu da vam kažem da me plaši samo jedan scenario, da dete više nije živo. Bageri čiste imanje Ilića kako bi bili sigurni da tu nema apsolutno ništa što bi moglo da koristi istrazi. Da nemaju neku informaciju ovo ne bi naredili. Pas je doveden da pomogne oko potrage u slučaju da može da nanjuši neki trag. Nemam dovoljno saznanja da je reč o krivičnom delu i da je dete oteto, ali me plaši i saznanje da je granica na samo sat od njihove kuće. Tako malo dete ne bi ni sto metara moglo da napravi po onakvom terenu ni sto metara - rekao je Fila za "Telegraf.rs".

Foto: facebook

Danka Ilić

Ono što cenjenog pravnika brine je i mogućnost toga da je Danku Ilić neko preneo preko granice sa Srbijom. . - Roditelji moraju da se ispitaju dobro... Istočna Srbija je čudna, možda je čak i prešla granicu sa nekim, ako ju je taj neko oteo. Neki kriminal je u pitanju - navodi Toma Fila.

 

Majka je pod akutnim stresom

Psihijatar Nada Tulic, za psihološki profil majke nestale Danke Ilić rekla je da ona pod akutnim stresom.

- Majka je pod aktunim stresom i normalno je da to može da ometa istragu. Ne treba prstom upirati u roditelje - navela je Tulić u jutarnjem programu na Pinku.

Ona je takođe objasnila da dete od dve godine, može da pamti.

- Dete od dve godine može da pamti. Poremećaji ličnosti, takođe nastaju do druge godine - objasnila je Tulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading