PRONAĐENO ORUŽJE NA PERIFERIJI PREŠEVA! Policija podnela krivičnu prijavu protiv NN izvršioca!

Autor:

Hronika

18.03.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puška će biti poslata na veštačenje.

PRONAĐENO ORUŽJE NA PERIFERIJI PREŠEVA! Policija podnela krivičnu prijavu protiv NN izvršioca!

Foto: UP

Na periferiji Preševa, građani su prijavili policiji da su na livadi, obrasloj šibljem, pronašli automatsku pušku. Ovo neobično otkriće izazvalo je zabrinutost među lokalnim stanovništvom, dok je policija odmah reagovala i izvršila uviđaj lica mesta.

Pored zarđale puške, građani su pronašli i jedan okvir bez metaka. Ovo je dodatno uznemirilo zajednicu, dok su se spekulisale različite teorije o tome kako je oružje završilo upravo na toj lokaciji.

Policija je preduzela korake ka razrešenju ovog slučaja, te će pronađena puška biti poslata na veštačenje kako bi se utvrdilo poreklo oružja. Nakon toga, biće podneta krivična prijava protiv NN izvršioca za krivično delo „nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava“.

Prva reakcija 

Kada pronađete oružje, prva reakcija treba da bude oprez. Važno je da se ne dirate oružja i da ne pokušavate da ga koristite na bilo koji način. Bezbednost je ključna i važno je da se svi u okolini drže podalje od oružja. 
 
Pozovite policiju 
Nakon što ste pronašli oružje, odmah pozovite policiju i prijavite situaciju. Policija će poslati obučene profesionalce koji će sigurno i odgovorno rukovati oružjem i preduzeti neophodne mere. 
 
Ne dirajte oružje 
Važno je da ne pokušavate da pomaknete oružje ili da ga dirate na bilo koji način. Oružje može biti opasno čak i ako izgleda neaktivno, stoga je najbolje da ga ostavite tačno onako kako ste ga pronašli. 
 
Informišite ostale ljude u okolini 
Ako se oružje nalazi na javnom mestu, važno je da informišete ostale ljude u okolini o situaciji. Ohrabrite ljude da se udalje od oružja i sačekaju dolazak policije. 
 
Saradnja sa policijom 
Kada policija stigne, saradjujte sa njima i pružite sve informacije koje im mogu pomoći da reše situaciju. Važno je da ostanete mirni i da sledite uputstva policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading