NAPILI SE, PA UBILI SVOJE DEČAKE: Novi detalji o MISTERIOZNOJ SMRTI porodice koja je upala u KANDŽE SEKTE lede krv u žilama! JOŠ JEDNA STVAR MUČI TOKSIKOLOGE (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

16.03.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su prvi toksikološki rezultati pokazali prisustvo određenih supstanci u telima dece, dodatne analize su neophodne kako bi se utvrdilo da li je smrt bila slučajna ili namerna.

NAPILI SE, PA UBILI SVOJE DEČAKE: Novi detalji o MISTERIOZNOJ SMRTI porodice koja je upala u KANDŽE SEKTE lede krv u žilama! JOŠ JEDNA STVAR MUČI TOKSIKOLOGE (FOTO+VIDEO)

Foto: Shuterstock

Obdukcija tela Lava P. S. (25) i njegove supruge Martine P. S. otkrila je prisustvo alkohola u njihovim organizmima, što je dodatni trag u istrazi njihovog stravičnog samoubistva nakon što su, prema sumnjama, usmrtili svoja dva sina. Istražitelji istražuju da li je pored alkohola u njihovim organizmima bilo i drugih supstanci, dok su toksikološke analize još uvek u toku.

Republika

Foto: Republika, Shutterstock

Martina Petrović Suvajdžić

 


Sumnje oko uzroka smrti dece

Dosadašnji rezultati obdukcije tela dvojice dečaka ukazuju na prisustvo etanola, što bi moglo biti uzrok njihove smrti. Iako su prvi toksikološki rezultati pokazali prisustvo određenih supstanci u telima dece, dodatne analize su neophodne kako bi se utvrdilo da li je smrt bila slučajna ili namerna. Važno je istaći da deca nisu preminula usled nasilne smrti i da u ovom zločinu nije bilo učešća trećeg lica.

Da li je smrt bila slučajna ili namerna?

Izvor iz istrage otkriva da su sve supstance pronađene u telima mališana mogle dovesti do njihove smrti, te se sada vrše veštačenja kako bi se utvrdilo koliki je procenat pronađenih supstanci i kakav je bio potencijalni uticaj na decu, imajući u vidu njihov uzrast i težinu.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Martina Petrović Suvajdžić

 


Sumnje u okultne motive i religijske kultove

U kući u Petrovaradinu, gde je porodica živela, pronađeni su egipatski simboli, kao i papir sa molitvom satani, što je podstaklo istražitelje da istraže da li su supružnici pripadali nekom religijskom kultu ili okultnoj grupi.

U istrazi su uključeni i stručnjaci za sekte i religiju kako bi se rasvetlila ova sumnjiva otkrića.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Grob Lava Petrovića Suvajdžića

 

 


Istražitelji i dalje tragaju za odgovorima o uzrocima tragične smrti porodice P. S., dok se toksikološke analize nastavljaju kako bi se dobili potpuni rezultati. Ovo potresno događaj ostaje pod intenzivnom istragom kako bi se razjasnile sve okolnosti i motive koji su doveli do ovog strašnog čina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading