OVO JE PRONAĐENO U KRVI SUPRUŽNIKA! Prvi rezultati obdukcije Lava i Martine koji su ubili decu pa sebe!

Autor:

Hronika

15.03.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji rezultati obdukcije i toksikoloških analiza tela dvojice dečaka, pokazali su da su u krvi imali etanol, a ne pesticide, koji su mogli da bude uzrok smrti.

OVO JE PRONAĐENO U KRVI SUPRUŽNIKA! Prvi rezultati obdukcije Lava i Martine koji su ubili decu pa sebe!

Foto: Republika, Facebook

Lav Petrović Suvajdžić (25) i Martina (23) imali su u organizmu alkohol, pokazali su obdukcioni nalazi. Šta su još imali supružnici u krvi utvrdiće se tek kada stignu toksikološke analize, piše Novosti.

Njih dvoje su 1. marta oko 22 sata skočili sa krova solitera u Bulevaru cara Lazara 7 u novosadskom naselju Liman 2. Prethodno su otrovali dvojicu svojih sinova starih godinu i tri godine u iznajmljenom stanu u Petrovaradinu.

Dosadašnji rezultati obdukcije i toksikoloških analiza tela dvojice dečaka, pokazali su da su u krvi imali etanol, a ne pesticide, koji su mogli da bude uzrok smrti.

Ovim nalazima je potvrđeno da nema trećeg lica oko njihove smrti. Na telima dece u kući u Petrovaradinu, gde je par živeo, nije bilo vidljivih povreda, niti krvi, a na stolu je, prema nezvaničnim saznanjima, pronađena flaša sa sumnjivom supstancom.

Užasavajući zločin koji je potresao Novi Sad, gde su Lav i Martina P.S. izvršili samoubistvo nakon što su ubili svoja dva sina, sve više otkriva jezive detalje. Kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, planiranje ovog zločina podseća na scenario za horor film.

Proverom kompjutera i telefona osumnjičenih, otkriveno je da su danima pre tragedije tragali za informacijama o supstancama kojim bi mogli nekoga otrovati, kao i "guglali" visoke zgrade u Novom Sadu, verovatno planirajući sa koje će skočiti.

Ovi uznemirujući podaci ukazuju na pažljivo smišljeni plan, ali istražitelji ističu da je još rano donositi konačne zaključke.

Više o ovome pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading