NEKROFILI UZNEMIRILI JAVNOST: Jedan priznao da u svoje svrhe iskorišćava mrtve bebe, kod drugog u Beogradu pronađena dva leša u stanu!

Autor:

Hronika

11.03.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan bizarni slučaj iz Beograda šokirao je javnost, izazvao žestoku polemiku i postao predmet interesovanja medija širom zemlje.

NEKROFILI UZNEMIRILI JAVNOST: Jedan priznao da u svoje svrhe iskorišćava mrtve bebe, kod drugog u Beogradu pronađena dva leša u stanu!

Foto: Shutterstcok

Mladić iz prestonice priveden je na psihijatrijsko posmatranje zbog sumnje da je imao seksualne odnose s mrtvacima. Ovaj neobičan događaj, koji se odigrao 2007. godine, i dalje intrigira javnost, podstičući brojna pitanja i rasprave.

Nekrofilija - bolest koja izaziva zaprepašćenje

Nekrofilija je seksualna nastranost koja izaziva zaprepašćenje i uznemirenje kod ljudi. Manifestuje se kao jaka strast i ljubav prema mrtvim telima, mehaničkim i raspalim stvarima, a često je povezana sa sklonošću za uništavanjem i razaranjem.

Psiholozi ističu da osobe koje imaju nekrofilni karakter često pokazuju određene osobine kao što su hladno i monotono ponašanje, sklonost tamnim bojama i arogantnost.


Bizarni slučaj iz Beograda

Jedna od najpoznatijih priča o sumnji na nekrofiliju dolazi upravo iz Beograda.

Mladić je upoznao devojku u klubu, nakon njihovog intimnog odnosa, devojka je primetila ranice po telu koje su izazvale ozbiljnu zabrinutost. Nakon odlaska kod lekara, otkriveno je da su bakterije pronađene na telu devojke karakteristične za leševe. Ovaj šokantan događaj doveo je do hapšenja mladića i pokretanja istrage 2007. godine.

Foto: pixabay.com

 

Policija je nakon hapšenja mladića izvršila pretres njegovog stana, gde su ih dočekala još dva sveža leša. Otkriće je šokiralo javnost i dodatno produbilo sumnje u njegovo delovanje. Nakon ovog događaja, mladić je odveden na psihijatrijsko posmatranje, dok je policija proširila istragu kako bi utvrdila poreklo leševa i eventualnu umešanost drugih osoba.

Ovaj bizarni slučaj iz Beograda još uvek izaziva nevericu i zgražavanje, a javnost i stručnjaci nastavljaju da se bave pitanjem šta je dovelo do ovakvog šokantnog događaja.

Bolest i na internetu: Nekrofil se pohvalio na forumu da u svoje svrhe iskorišćava i mrtve bebe!

Nepoznata osoba pod pseudonimom Transmutabilni Transformer pohvalio se na jednom forumu svojim "snalaženjem".

Naime, on je objavio oglas "Zaveštajte svoje telo u humanitarne svrhe!", u kome se afirmiše odnos sa mrtvacima. Oglas je glasio:

"Budite humani i nama, ljudima malo iščašenog erotskog ukusa, zaveštajte svoja tela da se nakon smrti njima služimo u seksualne svrhe. Obećavam da će sve biti nežno da nežnije ne može biti. Nećete praktično ni osetiti!

Setite se koliko ste puta bili frustrirani nedostatkom partnera. Možete li zamisliti kako je nama, osuđenima da kopamo groblja pod okriljem noći, upadamo u mrtvačnice i potkradamo njihove naseljenike, krijemo smrt komšija ne bismo li došli do malo užitka i zabave? Dok država ne reguliše naša prava, vi budite humani i humanitarni, jer to je jedini način da preživimo! Podarite vašu telesnu ljusku, duše oslobođenu i beživotnu nama na upotrebu! Zahvaljujem."

Po objavljivanju ovog oglasa na istom sajtu se rasplamsala diskusija koja je trajala više dana i u kojoj su se mogli čuti više nego bolesni komentari koji uglavnom pozivaju na protivzakonita dela. Iako su pojedini učesnici u raspravi zbog morbidnosti nekoliko puta tražili da se diskusija prekine, moderatori foruma su ostajali nemi i produžavali diskusiju.

Foto: Ilustracija

 

Na pitanje jedne posetiteljke, upućeno osobi koja je dala oglas, a koje je glasilo: "Da li si ti nekrofil?", nepoznati je odgovorio:

- Pa, o sebi mislim kao o osobi istančanog ukusa. Nekrofil zvuči tako grubo i medicinski, kao homoseksualac. Ne sviđa mi se ta etiketa. Mada, ako misliš da li vodim ljubav sa preminulima, onda je odgovor da. Ali, ljubav je ljubav, zar ne? Tako je glasio naziv jedne vaše kampanje, pa što i ja tu da ne nađem svoje mesto?

Sledeći forumaš je pitao: "Je l' to znači da prihvataš sve mrtvo što ti padne šaka, ili ipak imaš neke svoje favorite? I, da, koliko često imaš odnose?"

Odgovor koji je osvanuo nećemo prenositi, jer je uznemirujućeg sadržaja. Kornisnik je spominjao da u svoje svrhe koristi i mrtvu decu, među kojima su i bebe.

Za policiju i istražne organe posebno bi mogao biti zanimljiv odgovor na pitanje jednog posetioca sajta: "Kako dolaziš do objekta svoje čežnje?"

- Što se tiče pronalaska objekata svoje čežnje, ima mnogo načina. Potplaćivanje radnika u mrtvačnicama, lažne pogrebne agencije koje sa nama sarađuju, divlje klinike za ilegalni abortus, kremacione sale koje stavljaju pepeo od drveta, a nama doturaju leševe i slično. Skrnavljenje groblja je kranja varijanta, i pomalo staromodna, više filmska nego stvarna - odgovorio je nekrofil pre nekoliko godina na forumu. Njegovo priznanje preneli su tada brojni mediji. 

Javnost je danima bila uznemirena zbog ovih slučajeva, koji se i danas prepričavaju na forumima na temu nekrofilije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading