PLANIRANE SAČEKUŠE?! ZVERSKI LIKVIDIRAN JOŠ JEDAN BORAC?! Kiša metaka ispaljena na POZNATOG BOKSERA - umro na licu mesta od STRAVIČNIH PROSTRELNIH RANA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.03.2024

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična odmazda!

PLANIRANE SAČEKUŠE?! ZVERSKI LIKVIDIRAN JOŠ JEDAN BORAC?! Kiša metaka ispaljena na POZNATOG BOKSERA - umro na licu mesta od STRAVIČNIH PROSTRELNIH RANA! (VIDEO)

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Albanski bokser Besar Nimani izgubio je život u subotu uveče u Bilefeldu, Nemačka, nakon što je bio meta smrtonosne pucnjave.

Prema izveštajima nemačkih medija, 38-godišnji muškarac je upucan dok je izlazio iz restorana, a lokalni list "Bild" potvrđuje da je njegova smrt utvrđena na licu mesta. Svedoci su opisali kako je iznenada ispaljeno oko deset metaka, dok nadležne vlasti sada aktivno tragaju za počiniocem.

Nimani, koji se takmičio u supervelter kategoriji, imao je impresivan rekord od 27 mečeva, od kojih je osvojio 26 pobeda i doživeo jedan poraz. Rođen je 1985. godine u Kosovskoj Mitrovici, a svoju boksersku karijeru započeo je 1998. godine u Bilefeldu.

 

 

Ovo nije prvi put da je Nimani bio umešan u incidente ovakve prirode. Godine 2011., on je bio u središtu pažnje nakon što su njegov brat Berat (39) i prijatelj (40) započeli raspravu s jednim muškarcem u turskom restoranu. Tada je Nimani, prema izveštajima, napao čoveka udarajući ga flašom u glavu, nakon čega je napadnuti muškarac izvukao pištolj i pucao.

- Pet osoba je povređeno u kiši metaka, među njima i Besar Nimani. Počinilac je osuđen na 18 meseci zatvora 2014. godine zbog kršenja zakona o oružju. Sud je pretpostavio da je čovek delovao u samoobrani - navodi se u izveštaju lista Bild.

Smrt Besara Nimanija potresla je svet boksa i njegove mnogobrojne navijače, ostavljajući prazninu u svetu sporta. Nadležne institucije nastavljaju istragu kako bi se pronašao počinilac ovog tragičnog događaja i donela pravda.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading