MALOG ANDREJA (13) VRŠNJAK U NIŠKOJ BANJI ISKASAPIO! Čak 37 puta ga ubo nožem, a niko za to nije odgovoran! OGLASIO SE ADVOKAT

Autor:

Hronika

04.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

roditelji M.M. su zanemarivali znakove nasilja koje je ovaj maloletnik pokazivao. Svedoci tvrde da je M.M. ispoljavao nasilno ponašanje prema drugoj deci, čak ih i napadao, dok su njegovi roditelji sve to znali, ali nisu preduzeli odgovarajuće mere, navodi advokat roditelja ubijenog deteta.

MALOG ANDREJA (13) VRŠNJAK U NIŠKOJ BANJI ISKASAPIO! Čak 37 puta ga ubo nožem, a niko za to nije odgovoran! OGLASIO SE ADVOKAT

Foto: Shutterstock, Facebook

Tragična smrt trinaestogodišnjeg Andreja Simića (13), koji je prošle godine izgubio život nakon što ga je ubio njegov vršnjak M.M. u Niškoj Banji, ostavila je porodicu i zajednicu u šoku.

Prema informacijama advokatske kancelarije Knježević, koja zastupa roditelje ubijenog dečaka,  Andrej je pretrpeo čak 37 uboda nožem, što je izuzetno potresna činjenica koja ukazuje na brutalnost ovog zločina.


Advokatski tim koji zastupa porodicu Simić ističe da je do sada protiv roditelja M.M. nije pokrenuta nikakva mera odgovornosti, iako se javilo čak 13 svedoka koji žele da posvedoče o nasilnom ponašanju M.M. Prema njihovim iskazima, roditelji M.M. su zanemarivali znakove nasilja koje je ovaj maloletnik pokazivao. Svedoci tvrde da je M.M. ispoljavao nasilno ponašanje prema drugoj deci, čak ih i napadao, dok su njegovi roditelji sve to znali, ali nisu preduzeli odgovarajuće mere, navodi Kurir.

Advokatski tim porodice Simić najavljuje da će trinaestoro svedoka predložiti sudu kako bi dokazali zanemarivanje znakova nasilja od strane roditelja M.M. Njihovi iskazi trebalo bi da budu ključni u vođenju postupka u Osnovnom sudu.

Advokat Saša Knežević ističe paralele između ovog slučaja i zločina u "Ribnikaru" i Duboni. On izražava nadu da ovaj slučaj neće biti zanemaren kao i da će pravda biti zadovoljena, ističući potrebu za odgovarajućim postupanjem nadležnih organa.

Porodica preminulog Andreja Simića izražava nadu da njegov slučaj neće ostati nerazotkriven i zaboravljen. Njihova borba za pravdu i istina o ovom tragičnom događaju nastavlja se, dok zajednica traži odgovore i odgovornost za ovu stravičnu tragediju.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading