DA LI SU ONI PORODICU IZ NOVOG SADA OTERALI U SMRT!? Hteli da SPALE hram SPC, JEZIVO OTKRIĆE!

Autor:

Hronika

04.03.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U celu priču umešana i Crnogorska pravoslavna crkva.

DA LI SU ONI PORODICU IZ NOVOG SADA OTERALI U SMRT!? Hteli da SPALE hram SPC, JEZIVO OTKRIĆE!

Foto: Shutterstock, printskrin/TikTok, facebook.com/MirnaNikcevic, Privatna arhiva

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina (23), koji su se u petak kasno uveče ubili skokom sa solitera u novosadskom Limanu, pošto su prethodno usmrtili dva sinčića (1 i 3) u Petrovaradinu, pripadali su sekti Deveti krug sotone koju još zovu Red devet uglova, saznaje Republika, a ono što je novina jeste upravo to da pod drugim imenom ova sekta rovari i operiše i po Crnoj Gori gde se infiltrirala u lažnu crkvu Miraša Dedeića!

Ovaj odmetnik od SPC je za svog "đakona" imenovao satanistu Nikolu Poleksića, supruga Mirne Nikčević.

Kako su prenosili crnogorski mediji Poleksić se ne krije, pa je tako javno dostupan (na engleskom jeziku) intervju u kojem on iznosi sva svoja sektaška mišljenja, ali isto tako i niz objava u kojima nedvosmisleno opravdava lik i delo Adolfa Hitlera, pa čak i prevodi hvalospeve Hitleru iz knjiga koje je napisao vođa sekte kojoj pripada. 

Ono što takođe privlači pažnju jeste i činjenica da sveštenik nepriznate CPC, Nikola Poleksić, na svojoj društvenoj mreži Fejsbuk među prijateljima ima brojne profile koji upravo promovišu demone, đavole i pozivaju na približavanje istim.

S druge strane, Mirna Nikčević, njegova supruga, je odmetnuti bivši crnogorski diplomata, nacionalista koja takođe funkcioniše kao sledbenik iste neonacističke i satanističke organizacije.

Njeno ime završilo je na naslovnim stranama portala 2019., kada se po Internetu proširio njen kontroverzan komentar na Fejsbuku. Naime, ona je komentarišući sporni politički konflikt u Crnoj Gori vezan za vlasništvo zemljišta Srpske pravoslavne crkve u toj zemlji, napisala kako bi u Podogorici "zapalila Sram (namerno napisano tako) i sva goveda tamo".

Inače, Red devet uglova (engl. Order of Nine Angles, skraćeno ONA ili O9A) je satanistička okultistička grupa sa sedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali ima pridružene grupe koje su smeštene u drugim delovima sveta. Tragični primer bračnog para iz Novog Sada nažalost potvrđuje da je prisutna i u Srbiji.

Da podsetimo, Lav i njegova supruga Martina prvo su u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu otrovali dvojicu sinčića (1 i 3) kojima su dali ezoterična imena Aros i Ehos, i potom su skočili s 17. sprata solitera na Limanu. Ova jeziva odluka vezuje se za njihovu pripadnost satanističkoj sekti koja između ostalog podrazumeva i prinošenje ljudskih žrtava.
Da li su bili u direktnoj vezi s cnogorskom ložom Reda devet uglova, treba da utvrdi istraga.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

04.03.2024 17:31

Najbolje istraživanje o njima su uradili momci iz podkasta The Empire Never Ended, ima prevedeno i na srpski, strašno šta se sve može saznati: https://preokret.info/index.php/2021/07/10/kontroverzno-istrazivanje-kako-je-nacisticki-i-satanisticki-red-devet-uglova-usao-u-vlast-i-tzv-crnogorsku-pravoslavnu-crkvu/

Dr

05.03.2024 01:28

Izguglah dotičnu i izgleda da je žena ipak ugledan član lokalne zajednice, birana čak i za odbornika: https://www.portalanalitika.me/clanak/predstavljamo-kandidate-sa-osam-izbornih-lista-na-cetinju Ako vi vidite na ovoj odborničkoj listi SD nešto bizarno, to je do vas, meni ništa nije sumnjivo.