OVO SU POGINULA BRAĆA IZ SRBOBRANA: Porodica i prijatelji neutešni nakon sudara "Otišli da se provozaju u smrt" (FOTO)

Autor:

Hronika

04.03.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tragičnog događaja, bliža rodbina i prijatelji počeli su da objavljuju crne profilne fotografije u znak žalosti za Darkom i Aleksandrom.

OVO SU POGINULA BRAĆA IZ SRBOBRANA: Porodica i prijatelji neutešni nakon sudara "Otišli da se provozaju u smrt" (FOTO)

Foto: Facebook, RINA

Juče, oko 15 sati, dogodila se tragična saobraćajna nesreća na lokalnom putu od Srbobrana ka Drljanu. Dva brata, Darko (38) i Aleksandar (31) Marjanović, izgubili su živote kada su, iz za sada nepoznatih razloga, izgubili kontrolu nad motorom i direktno se sudarili sa automobilom. Ova nesreća je ostavila dubok trag tuge u njihovoj okolini.

- Braćo moja lepa, ostanite u mom srcu dok se ne sretnemoo na lepšem mestu, tamo gde ste vi danas prerano otišli u večnu kuću. Ljubi vas brat i neka vas anđeli čuvaju - napisao je brat poginulih.

Foto: Facebook

Darko i Aleksandar Marjanović

 

Nakon tragičnog događaja, bliža rodbina i prijatelji počeli su da objavljuju crne profilne fotografije u znak žalosti za Darkom i Aleksandrom. Jedan od komentara ispred ovih fotografija izražava duboku tugu i šok zbog gubitka ove dvojice mladića.

- Budite jaki, jako nam je žao što je do ovog došlo. Primite naše iskreno saučešće, a njih neka Bog primi u rajsko carstvo - piše u jednom od komentara.


Uviđaj je trajao satima, a deonica puta na kojoj se nesreća dogodila bila je zatvorena za saobraćaj. Tela stradalih braće prevezena su na obdukciju kako bi se utvrdili tačni uzroci njihove smrti. Takođe, vozač automobila koji se sudario sa motorom je povređen i prevezen u bolnicu. Vatrogasci su morali intervenisati kako bi izvukli vozača iz vozila, što dodatno ilustruje ozbiljnost ove nesreće.

- Otišli da se provozaju u smrt, lepi naši, počivajte u miru - piše u jednom komentaru ispred crne profilne fotografije jednog od članova porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
roditelj

05.03.2024 09:17

RODITELJI DECE KOJA VOZE MOTOR MORAJU DA SE PRIPREME DA CE IH OVO SNACI JEDNOG DANA. MOTORISTI SU LJUDI SA POSEBNIM MOZGOVIMA. DUBOKO ZALIM RODITELJE, MOTORISTI SU SAMI KRIVI. ZNA SE ZASTO SU IZGUBILI KONTROLU...