OPUSTOŠILA PRODAVNICE PO TRŽNIM CENTRIMA U VREDNOSTI OD 145.000 DINARA! Video nadzor sve snimio - evo kako se branila na sudu!

Autor:

Hronika

01.03.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor.

OPUSTOŠILA PRODAVNICE PO TRŽNIM CENTRIMA U VREDNOSTI OD 145.000 DINARA! Video nadzor sve snimio - evo kako se branila na sudu!

Foto: RINA

Policijski službenici Policijske stanice Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju uhapšene J.S. (rođene 1993. godine) zbog izvršenja tri krivična dela krađe iz člana 203. Krivičnog zakonika.

Osumnjičenoj je stavljeno na teret da je tokom meseca maja 2023. godine iz prodavnica "Lindex" u tržnim centrima "Merkator", "Ada mall" i "Rajićeva" otuđila stvari u ukupnoj vrednosti od oko 145.000,00 dinara. Osumnjičena je priznala izvršenje krivičnih dela koja su zabeležena i video snimcima, a imajući u vidu da je reč o licu koje je ranije osuđeno za isto krivično delo.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

Podsetimo, Nišlijka M. S. (31) osuđena je na tri godine i četiri meseca zatvora zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, tačnije zbog posredovanja u kupovini 0.59 grama heroina. Presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela koje je M.S. sklopila sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, a sud je istakao da je priznanje dato svesno, dobrovoljno i da optužena nije bila u zabludi prilikom davanja priznanja.

Viši sud je utvrdio da je M. S. 15. marta 2022. godine posredovala u kupovini opojne droge heroin. Optužena je telefonom dogovorila susret sa D. T. u selu Donji Matejevac radi kupovine opojne droge, nakon čega je sa okrivljenim M. Š. došla do kuće D. T, ušla unutra i za novčani iznos od tri hiljade dinara preuzela opojnu drogu heroin. Nakon izlaska iz kuće, drogu je predala M. Š. koji je čekao u kolima. Policija ih je zaustavila u Knjaževačkoj ulici i kod M.Š. pronašla dva paketića supstance u neto masi od 0.59 grama, za koje je veštačenjem utvrđeno da predstavlja opojnu drogu heroin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading