ZATVOREN BEOGRADSKI AERODROM: U toku pregled aviona!

Autor:

Hronika

29.02.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pilot leta na kome je došlo do dojave o bombi pokazao je brzu reakciju i odmah kontaktirao nadležne organe nakon što je dobio informaciju.

ZATVOREN BEOGRADSKI AERODROM: U toku pregled aviona!

Foto: Tanjug

Aerodrom Nikola Tesla

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" je hitno zatvoren zbog dojave o bombi koju je dobio pilot jednog leta pre poletanja. Incident se dogodio oko 19.15 časova na pisti, kada je pilot primio informaciju o bombi i odmah kontaktirao policiju zbog sumnjivog putnika. Svi putnici su evakuisani, a trenutno je u toku detaljan pregled aviona kako bi se utvrdila verodostojnost dojave.

Pilot leta na kome je došlo do dojave o bombi pokazao je brzu reakciju i odmah kontaktirao nadležne organe nakon što je dobio informaciju. Njegova odlučnost i profesionalnost su doprineli brzoj evakuaciji putnika i postupanju u skladu sa bezbednosnim protokolima.

 

 


Sumnjiv putnik, koji je bio povod za dojavu o bombi, izazvao je evakuaciju i hitnu reakciju na aerodromu. Bezbednost putnika je apsolutni prioritet, te je evakuacija sprovedena kako bi se obezbedila bezbednost svih prisutnih na aerodromu.

Nakon evakuacije putnika, tim nadležnih službi je započeo detaljan pregled aviona kako bi se utvrdila verodostojnost dojave o bombi. Ovaj proces je od vitalnog značaja za osiguranje bezbednosti i sprečavanje potencijalne opasnosti.

Bezbednost putnika i osoblja na aerodromu je od najvećeg značaja i nadamo se da će nadležne službe brzo i efikasno rešiti situaciju kako bi se normalan avio-saobraćaj što pre nastavio.

 

 

Kako saznaje Republika, avion za Barselonu "Wizzair" ispucao je takozvane tobogane da bi se putnici evakuisali.

To je blokiralo pistu i stvorilo veliki problem. Očekuje se da će biti velikih kašnjena, preusmeravanja i otkazivanja. Postoji opasnost da će do ponoći sve biti zatvoreno - rekao je izvor.

Podsetimo, dojava o bombi primljena je između 19.15 i 19.30 časova. Policija je na terenu i u toku je evakuacija putnika.

Prema saznanjima Republike, avion je hitno zaustavljen na kraju piste, a putnici su evakuisani iz aviona.

Nadležne službe su odmah reagovale i preduzele mere kako bi se osigurala bezbednost putnika i osoblja na aerodromu. Policija i službe za obezbeđenje su izvršile pregled aviona i prostora oko njega kako bi proverili verodostojnost dojave o bombi.

Ovakve situacije izazivaju ozbiljnu zabrinutost i napetost, kako među putnicima tako i među osobljem aerodroma. Bezbednost putnika i osoblja je apsolutni prioritet u ovakvim situacijama, te se preduzimaju sve neophodne mere kako bi se garantovala njihova zaštita.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading