REPUBLIKA SAZNAJE! OVO JE AVION U KOME JE NAVODNO POSTAVLJENA BOMBA! Neke letelice preusmerene za Temišvar - kreće hitna evakuacija!

Autor:

Hronika

29.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dojave o bombi svi putnici su evakuisani i avioni trenutno ne sleću na aerodrom.

REPUBLIKA SAZNAJE! OVO JE AVION U KOME JE NAVODNO POSTAVLJENA BOMBA! Neke letelice preusmerene za Temišvar - kreće hitna evakuacija!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Večeras je na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu došlo je do dramatične situacije nakon što je primljena anonimna dojava o bombi. Prema saznanjima Republike, avion kompanije Wizz Air koji je trebao da leti za Španiju hitno je zaustavljen na kraju piste, a putnici su evakuisani iz aviona.

Nadležne službe su odmah reagovale i preduzele mere kako bi se osigurala bezbednost putnika i osoblja na aerodromu. Policija i službe za obezbeđenje su izvršile pregled aviona i prostora oko njega kako bi proverili verodostojnost dojave o bombi.

Ovakve situacije izazivaju ozbiljnu zabrinutost i napetost, kako među putnicima tako i među osobljem aerodroma. Bezbednost putnika i osoblja je apsolutni prioritet u ovakvim situacijama, te se preduzimaju sve neophodne mere kako bi se garantovala njihova zaštita.

Detalji o tome da li je dojava bila osnovana ili lažna još uvek nisu potvrđeni, ali se nadamo da će situacija biti brzo razrešena i da će putnici moći da nastave svoje putovanje bezbedno i bez dodatnih komplikacija.

Na javno dostupnim podacima servisa za praćenje aviona Flightradar 24 može videti da trenutno u okolini Beograda u tzv. zonama čekanja već kruži nekoliko aviona i to :Wizzair iz Basela, Klas Jet Boeing 737 na letu Air Serbia iz LArnake, Prince Aviation Cessna Citation XLS na letu iz Ciriha, Air Serbia ATR 72 iz ZAgreba, Panellenic Airways Cessna Citation XLS iz Šamberija kao i Cargo Air B 737 koji leti za DHL iz Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading