U "AUDIJU" ČUVAO STRAŽU DOK SU MU DRUGARI PREVOZILI KOKAIN! Iz "pežoa" ispadali paketići ovog narkotika - policija iz Bora im momentalno stavila lisice na ruke!

Autor:

Hronika

29.02.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

U "AUDIJU" ČUVAO STRAŽU DOK SU MU DRUGARI PREVOZILI KOKAIN! Iz "pežoa" ispadali paketići ovog narkotika - policija iz Bora im momentalno stavila lisice na ruke!

Foto: Shutterstock

Policajci u Boru, u saradnji sa kolegama iz Knjaževca uhapsili su N. M. (35) i M. S. (23) iz Bora, kada je policija u automobilu pronašla narkotike.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

- Policija je u centru Knjaževca, u „pežou” kojim je upravljao M. S. pronašla dva paketića sa oko 114 grama kokaina. Takođe, policija je prethodno zaustavila N. M. koji je vozio „audi” ispred „pežoa“ i koji je, kako se sumnja, trebalo da upozori M. S. ukoliko vidi policijsku patrolu - saopštila je policija. 

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Sektora unutrašnje kontrole intenzivnim i efikasnim operativnim radom identifikovali su i locirali policijskog službenika Policijske uprave u Nišu D. M. (38) koji je, u saradnji sa policijskim organima Crne Gore i Interpolom, a po raspisanoj međunarodnoj poternici Republike Srbije, uhapšen u Crnoj Gori.

Kako je saopštio MUP, D. M. je uhapšen zbog sumnje da je otuđio više komada oružja i municije iz Policijske uprave u NIšu.

Sektor unutrašnje kontrole podneo je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, protiv osumnjičenog D. M. krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading