OTAC KAMIONOM UBIO PETOGODIŠNJEG SINA! Nezapamćena tragedija u Gradiški - porodica NE MOŽE DA DOĐE SEBI!

Autor:

Hronika

28.02.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su nažalost samo mogli da konstatuju smrt.

OTAC KAMIONOM UBIO PETOGODIŠNJEG SINA! Nezapamćena tragedija u Gradiški - porodica NE MOŽE DA DOĐE SEBI!

Foto: shutterstock

Tragična nesreća koja se dogodila u Gornjim Karajzovcima kod Gradiške ostavlja duboku tugu i nevericu u srcima svih koji su čuli za ovaj potresni događaj. Petogodišnji dečak, nesrećnim spletom okolnosti, izgubio je život nakon što ga je pregazio kamion kojim je upravljao njegov otac, samo nekoliko koraka od porodične kuće.

Nesreća se odigrala u dvorištu njihovog doma, mestu gde bi trebalo da vlada sigurnost i bezbednost. Hitna medicinska pomoć je odmah reagovala, ali, nažalost, nije bilo spasa za malenog dečaka.

U saopštenju Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci navodi se da su nadležne službe odmah reagovale i započele istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Policijski službenici i tužilaštvo zajedno rade na istrazi, a naređena je i obdukcija tela dečaka kako bi se detaljno ispitali uzroci i okolnosti ove nezapamćene tragedije.

Reči teško mogu opisati bol i tugu koju osećaju roditelji, porodica i zajednica nakon gubitka petogodišnjeg anđela. Nema reči koje bi mogle umanjiti ovu tragediju, ali zajednica se okuplja kako bi pružila podršku i utehu porodici u ovim teškim trenucima.

- U dvorištu porodične kuće je usled kretanja teretnog vozila ”mercedes”, kojim je upravljao 39-godišnjak, smrtno je stradalo maloletno dete - navode u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Dodaju da su uviđaj na licu mesta izvršili policijski službenici PU Gradiška i okružni javni tužilac Biljana Janković koja je naložila da se preduzmu sve istražne mere i radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojima je dečak stradao.

- Naložena je i obdukcija tela koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - navode u OJT Banjaluka.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading