OVO JE ŽENA KOJU JE SUPRUG NASMRT IZBO U BAČKOM GRADIŠTU: Otišli kod rođaka, pa joj nakon svađe presudio u dvorištu kuće!

Autor:

Hronika

28.02.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bečeju brzo su reagovali i uhapsili osumnjičenog.

OVO JE ŽENA KOJU JE SUPRUG NASMRT IZBO U BAČKOM GRADIŠTU: Otišli kod rođaka, pa joj nakon svađe presudio u dvorištu kuće!

Foto: printskrin/društvene mreže

U mirnom selu Bačko Gradište, dogodio se tragičan događaj koji je šokirao lokalno stanovništvo. Tridesettrogodišnja nevenčana supruga, Serbeza K., izgubila je život u dvorištu kuće, a osumnjičeni za ovo ubistvo je njen tridesettrogodišnji suprug Tair H.

Uhapšen osumnjičeni Tair H.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bečeju brzo su reagovali i uhapsili osumnjičenog, koji je sa područja Beograda. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni i žrtva su iz Surčina, a bili su u poseti u Bačkom Gradištu gde se ovaj strašan zločin dogodio. Osumnjičeni je navodno nakon zločina pokušao da pobegne, ali je policija uspela da ga pronađe i uhapsi.

Šok i neverica među komšijama

Komšije su izrazile šok i nevericu nakon ovog tragičnog događaja. Jedan od komšija je izjavio da nisu primetili nikakve znakove svađe, a nisu ni čuli ništa sumnjivo pre zločina.

- Videli smo policiju, a posle uviđaja kako u crnom džaku nose telo žene. Nismo znali ni da su se svađali, a kamoli nešto čuli. Da jesmo možda bi mogli da ga sprečimo ili njoj pomognemo - rekao je jedan od komšija.

Porodica ubijene daje izjave u policiji

Telo ubijene žene se nalazi na obdukciji, dok njena porodica daje izjave u policiji u Bečeju. Prema izjavama prijatelja, Tair H. i Serbeza K. su nedavno došli iz Nemačke, a zločin se desio u kući njene majke. "Plan je bio da je srede. Niko ne zna šta mu se dogodilo u glavi, pa ju je ubio", dodaju prijatelji.

U toku istraga

Istraga je u toku, a osumnjičenom Tairu H. je određeno zadržavanje do 48 sati. On će biti priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Zrenjaninu, gde će se nastaviti dalja istraga ovog tragičnog događaja. Ova tragedija je ostavila dubok trag u zajednici, a istraga će morati da razjasni pozadinu ovog nesrećnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading