TUGA I MUK NA SAHRANI STEFANA SAVIĆA: "Ne možemo da dođemo sebi od šoka" (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

27.02.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan je tragično nastradao u noći između subote i nedelje ispred jednog kluba na Dorćolu.

TUGA I MUK NA SAHRANI STEFANA SAVIĆA: "Ne možemo da dođemo sebi od šoka" (FOTO+VIDEO)

Foto: Youtube MMA savez Srbije, Vladimir LUkić

 

 

Na groblju u Boleču su se okupile stotine ljudi, a sve zbog ispraćaja na večni počinak MMA borca Stefana Savića.

Stefan je tragično nastradao u noći između subote i nedelje ispred jednog kluba na Dorćolu.

- Predivan momak je bio, znali smo se sa treninga, bio je uvek nasmejan i voljan da pomogne, ovo je pretužno, još uvek ne možemo da dođemo sebi od šoka - kaže Stefanov poznanik.

Na sahrani su se okupili brojni prijatelji, kao i porodica nastradalog Stefana. Više od petsto ljudi je došlo da isprati na večni počinak mladog MMA borca.

- Nezapamćena sahrana, od 70-te godine nisam doživeo ovo - kaže Stefanov komšija.

Napad na talentovanog sportistu dogodio se u noći između subote i nedelje, sat vremena posle ponoći, na uglu Dobračine i Dunavske ulice. Policija je raspisala potragu za dvojicom osumnjičenih.

Deda MMA borca ispričao je za Informer i šta se desilo te kobne noći. 

- Njega su navukli, bila je neka devojka sa drugom, oni su izašli iz kluba, a pre toga su ga unutra provocirali. Neko je javio toj ekipi koja ga je čekala ispred i onda je nastalo to što je nastalo. On nikada nije bio problematičan, jedini incident koji je imao je kada je branio tog druga pre dve godina - kaže Radoš.

Sa suzama u očima dodaje da je Stefan jedini muški Savić i da su već mesec dana pravili planove da pređe da živi u Italiju, pošto tamo imaju porodični biznis. 

- Eto, to nismo dočekali... - rekao je on. 

Podsetimo, kako dnevni list Srpski telegraf i portal Republika saznaju, Marko Daničić  koji je jedan od osumnjičenih za ubistvo MMA borca Stefana Savića, je rođeni brat fudbalera Damjana Daničića koji je igrao u Dinamu iz Zagreba i u Voždovcu.

Kako saznajemo, Marko je imao problem sa kockom i zbog kockarskih dugova je pobegao za kanadu.

Markova braća su vraćala te kockarske dugove.

Kako smo dalje saznali, fudbaler Vasilije Gačević (23) koji je osumnjičen da je zajedno sa Markom Daničićem (23) zverski nožem izbo MMA borca i srpskog reprezentativca Stefana Savića (23) ima nadimak Glavonja.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u subotu sat vremena posle ponoći na uglu Dobračine i Dunavske ulice na Dorćolu u Beogradu. Nadzorne kamere snimile su svirepi zločin, prvo jurnjavu niz ulicu,a zatim i ubadanja nožem.

Na pomenutim snimcima može se videti kako MMA borac leži na asfaltu dok ga osumnjičeni zverski šutiraju i bahato udaraju. Nakon toga odlaze i ostavljaju ga da leži i od tada MUP traga za njima. Objavljene su i fotografije osumnjičenih, a Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o beguncima to odmah jave policiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading