ADVOKATICA KECMANOVIĆA POKUŠALA DA SMAKNE 200.000 EVRA! U dogovoru sa Miljanom i Vladimirom pokušala da umanji vrednost imovine koju poseduju!

Autor:

Hronika

27.02.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac.

ADVOKATICA KECMANOVIĆA POKUŠALA DA SMAKNE 200.000 EVRA! U dogovoru sa Miljanom i Vladimirom pokušala da umanji vrednost imovine koju poseduju!

Foto: ATA Images, Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Marina Ivelja, advokatica porodice dečaka ubice koji je 3. maja 2023. godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" počinio stravičan masakr ubivši devetoro nedužne dece i čuvara škole, tvrdi da je imovina njegovih roditelja procenjena na blizu 600.000 evra, iako ona zapravo nije procenjena od strane procenitelja! 

Naime, advokatica porodice Kecmanović je prošlog četvrtka, kada je zapravo u zgradi Palate pravde nastavljeno suđenje u parničnom postupku protiv porodice dečaka ubice (14), istakla da je imovina njenih klijenata procenjena na 598.500 evra i predložila da se parnični postupak po tužbama porodica žrtava obustavi do okončanja krivičnog jer je ishod parničnog vezan za ishod krivičnog.

Zapravo, prema saznanjima, ni u jednom od postupaka koji se vodi zbog masakra u školi, procenitelj imovine nije analizirao nekretnine porodice dečaka ubice. Samim tm, nije zaključeno kolika je vrednost svega što oni poseduju.

- Nije moguće da je vrednost ukupne imovine koju poseduje porodica Kecmanović 600.000 evra! Na osnovu svega što poseduju Miljana i Vladimir, advokatica je pokušala da umanji vrednost za najmanje 200.000 evra - objašnjava izvor upoznat sa slučajem za portal Republika.

Očigledno, sve je dobro isplanirano, s obzirom da je Ivelja čak navela i da će biti verovatno oko 15, 20 ročišta, te da je pitanje da li će se od imovine porodice Kecmanović namiriti advokatske troškove. Kako je objavila, nakon toga idu sudski troškovi, pa izvršiteljski i tek na kraju glavni zahtev, odnosno naknada štete tužiocima.

Imovina roditelja dečaka ubice

Otac dečaka ubice u svom vlasništvu ima stan na Savskom vencu od 87 kvadrata i automobil marke "mercedes", 2005. godište. Što se tiče njegove supruge, ona ima stan kod Vukovog spomenika od 47 kvadrata i parking mesto na toj lokaciji, polovinu stana na Vračaru od 57 kvadrata, polovinu stana na Zvezdari od 91 kvadrat, polovinu udela na porodične kuće u Nišu, polovinu pomoćnog objekta od 40 kvadrata u Nišu, oko 25 ari poljoprivrednog zemljišta, građevinskog zemljišta i njiva u Nišu i okolini Paraćina, kao i automobil marke "fijat 500", 2017. godište.

Da podsetimo, suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno dečaka-ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, i njegovih roditelja, u četvrtak i petak nastavljeno je u Višem sudu u Beogradu.

Tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Tanja

27.02.2024 13:14

Toliko o pravičnosti advokatskih timova majke najmlađeg masovnog ubice na svetu. Zašto majka najmlađeg masovnog ubice na svetu i dalje radi u prosveti? Roditelje i najmlađeg masovnog ubice na svetu ne zanima zločin njihovog najmlađeg masovnog ubice na svetu, oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 24 9
Maja

27.02.2024 14:25

I sve da im uzmete ništa se neće promeniti.jad beda kako okreneš.

Odgovori 14 9
Stefany

27.02.2024 15:03

Pa ovi imaju tako reč pola Beograda u imovini i vlasništvu, dok neki građani jedva da imaju za kiriju...

Odgovori 24 5
Paja

28.02.2024 09:52

@Stefany - Stefany@ nisu jedini, ima ih puna Srbija! Bilo ih je uvek i bit ce!